Kate Middleton l-a fascinat pe Tom Cruise: Ducesa a renunțat la reguli și a purtat o rochie mulată la premiera filmului „Top Gun: Maverick”

Kate Middleton a atras atenția tuturor la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, care a avut loc la Londra. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a uimit printr-o ținută foarte sexy, complet diferită de look-ul său obișnuit, conservator.

Soția Prințului William a purtat o rochie neagră cu umerii goi și o croială strânsă pe corp, care îi punea în evidență formele și corpul perfect tonifiat. O creație Roland Mouret, rochia are un preț de 2700 de lire.


Rochia mulată este complet diferită de piesele vestimentare pe care Ducesa le alege de obicei.
Viitoarea Regină a Angliei poartă în general ținute conservatoare, cu rochii și fuste ce depășesc nivelul genunchilor, cu o croială largă de tip A sau croială dreaptă.

Miranda Holder, stilistă care colaborează cu vedetele, a declarat pentru Daily Mail că ținuta purtată de Kate este „în mod clar mult mai sexy” decât restul look-urilor cu care ne-a obișnuit.

„Este o mișcare îndrăzneață, iar Ducesa de Cambridge a executat-o la perfecție”, a declarat specialista.

„Kate știe cum să folosească factorul glamour, dar look-ul de seara trecută a fost departe de ținutele sale precedente și în mod special mult mai sexy”, a adăugat stilistul.

„Rochia era foarte strâmtă, punând în evidență formele de invidiat ale lui Kate, care a arătat pur și simplu senzațional.
Rochia cu umerii goi, în stil Bardot, i-a evidențiat în același timp decolteul. Toate acestea, în combinație cu coafura cu păr perfect drept, dat după urechi, în locul cocurilor sale clasice, a adăugat o nouă dimensiune stilului său”, a mai spus Holder.

Rochia purtată la premiera filmului Top Gun este una dintre cele mai îndrăznețe ținute purtate vreodată de Kate Middleton.

Ea a completat outfit-ul cu un clutch Alexander McQueen în valoare de 2300 de lire și cercei cu diamant Robinson Pelham, care costă 10.500 de lire, potrivit Daily Mail.

Kate s-a simțit în elementul său pe covorul roșu, pozând alături de vedetele din cel mai nou film Top Gun, inclusiv starul producției, actorul Tom Cruise.



Acesta a făcut un gest cavaleresc care i-a adus multe laude pe rețelele de socializare.
Cruise i-a oferit mâna lui Kate, atunci când Ducesa a urcat scările. Cei doi au discutat și au râs împreună, starul de la Hollywood părând fascinat de viitoarea Regină a Angliei.


Nu este prima dată când Kate atrage atenția unui star de cinema. La premiera filmului „No Time To Die” din seria James Bond, ea a atras priviri admirative din partea lui Daniel Craig. Actorul britanic, care i-a complimentat rochia strălucitoare, a fost surprins de paparazzi privind-o cu admirație pe Kate. „Arătați minunat!”, i-a spus starul Ducesei de Cambridge, care părea mai veselă ca niciodată.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod