Johnny Depp

Johnny Depp, divorţ cu scandal: Soţia îl acuză că a bătut-o, fosta iubită îi ţine partea

Johnny Depp, Amber Heard
Dragostea dintre Johnny şi Amber n-a ţinut mult


Amber Heard a susţinut că alcoolul şi cocaina l-au transformat pe Johnny Depp într-un monstru violent, iar în documentele remise instanţei aceasta mărturiseşte că a fost victima unor multiple incidente de violenţă domestică în timpul celor 15 luni de căsătorie. Aceasta a mai spus că a trăit permanent cu frica de el, iar ideea că aceasta s-ar putea reîntoarce în apartamentul din Los Angeles, pe care cei doi îl deţin pentru a o teroriza fizic şi emoţional o înspăimântă, relatează ET.

În cererea sa pentru emiterea unui ordin de restricţie, publicată de Daily Mail, Heard a menţionat: "Johnny are o istorie lungă ţinută sub tăcere în privinţa abuzului de droguri şi de alcool.

Are un temperament năvalnic."

Potrivit The Wrap, Amber Heard a declarat duminica trecută că, în timpul unei dispute, Johnny era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului şi că i-a smuls telefonul mobil şi că i l-a aruncat drept în faţă, lovindu-i obrazul şi ochiul cu forţă. Totuşi, poliţiştii nu au găsit dovezile vreunui atac, în ciuda faptului că actriţa a apărut cu vânătăi într-o imagine pe care aceasta pretinde că a făcut-o după atac.

Reprezentanţii actorului au făcut o scurtă declaraţie în numele acestuia, vineri, refuzând să răspundă acuzaţiilor lui Amber: "Având în vedere lungimea acestei căsnicii şi a pierderii recente şi tragice a mamei sale, Johnny nu va răspunde niciunei provocări, declaraţii false, zvon, dezinformări şi minciuni despre viaţa sa personală.
Cu speranţă, dizolvarea acestei scurte căsnicii va fi rezolvată în curând."



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod