Jennifer Aniston, noi dezvaluiri despre „divorțul dureros” de Brad Pitt. Ce a ajutat-o să treacă peste această experiență?

Actrița americană din sitcomul de succes „Friends” a fost invitată la ultima ediție a emisiunii lui Ellen DeGeneres unde a vorbit deschis despre divorțul de Brad Pitt, dar și despre dorința ei de “a încheia totul și a o lua de la capăt.”
Jennifer Aniston a fost prima invitata a celebrei emisiuni The Ellen DeGeneres Show. Vrand sa pastreze atmosfera specifica primei editii, incununand finalul celor 19 sezoane intr-o nota optimista si plina de energie pozitiva, Ellen si producatorii show-ului s-au decis sa o readuca pe actrita in platou.

Cei care au vazut emisiunea s-au putut bucura de o ultima editie adorabila. Cu un discurs pe masura, natural si pe alocuri amuzant, Jennifer a vorbit cu lejeritate despre divortul primei sale casnicii.

Divortul, un subiect puternic mediatizat


Pe 7 ianuarie 2005, Jennifer Aniston si Brad Pitt socau o lume intreaga cu vestea divortului lor. Dupa un mariaj de cinci ani, turbulentele au produs intre cei doi o ruptura ireversibila. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
8 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod