Jared Leto, șocat că Lady Gaga nu a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din „House of Gucci“: „Merita să fie celebrată”

Actorul american s-a declarat impresionat de prestația pe care Lady Gaga a avut-o în filmul lui Ridley Scott.
Jared Leto si Lady Gaga au jucat impreuna in „House of Gucci” („Casa Gucci”). Actorul in varsta de 50 de ani l-a interpretat pe execentricul Paolo Gucci, iar Gaga a jucat rolul Patriziei Reggiani.

Desi a primit nominalizari la editiile precedente ale unor premii prestigioase, precum Globurile de Aur, Screen Actors Guild Awards si BAFTA, cantareata nu a fost nominalizata la Oscarul pentru cea mai buna actrita. La aceasta categorie vor concura Jessica Chastain („The Eyes of Tammy Faye”), Olivia Colman („The Lost Daughter”), Penelope Cruz („Parallel Mothers”), Nicole Kidman („Being the Ricardos”) si Kristen Stewart („Spencer”).

Pledoarie pentru o colega talentata


Intr-un articol publicat de Variety, Jared Leto a marturisit ca a fost uimit de absenta colegei lui de pe lista nominalizarilor.
„A fost un soc si o surpriza”, a spus el. „Apropo, ar trebui sa fie invitata la fiecare editie Oscar, doar ca sa fie acolo. Este o artista minunata care a facut o munca grozava. Ar trebui apreciata pentru tot (…)”, a continuat Leto. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod