Jamie Lee Curtis este o mamă fără prejudecăți: Actrița a oficiat cununia fiicei sale transgender

Jamie Lee Curtis a oficiat ceremonia de cununie a fiicei sale Ruby, care este transgender.

Actrița în vârstă de 63 de ani a zâmbit larg la nunta fiicei sale, pe care a oficiat-o chiar ea.

Starul a ajutat-o pe fiica sa, Ruby Guest, care a anunțat în anul 2020 că este trangender, să se căsătorească cu partenera ei de viață Kynthia, într-o nuntă de tip cosplay, în care mirii și invitații au purtat costume amuzante.

Nunta s-a desfășurat în cadru restrâns, în curtea locuinței din Los Angeles a actriței.

Jamie Lee Curtis a postat o serie de fotografii pe Instagram realizate în timpul evenimentului.
Cele două mirese au purtat costume elaborate, iar invitații au fost sfătuiți să poarte ținute inspirate de jocul video „World of Warcraft”.

Curtis și soțul său, Christopher Guest, cu care este căsătorită din 1984, mai au împreună o fiică în vârstă de 35 de ani, pe nume Annie.
Ruby s-a născut băiat și a purtat până în 2020 numele Tom. Atât ea, cât și sora sa în vârstă de 35 de ani au fost adoptate de Jamie și soțul său.


În luna octombrie a anului trecut, actrița a vorbit într-un interviu pentru People despre tranziția prin care a trecut Ruby.

Ea a recunoscut că i-a fost dificil să învețe termeni noi, dar a fost întotdeauna dispusă să-și dea silința de a accepta noua situație pentru ca fiica sa să fie fericită.

„Parcă vorbesc o nouă limbă.
Sunt nouă în chestia asta. Nu sunt cineva care pretinde că știe prea multe despre acest lucru. Și sigur o voi da în bară, sigur voi face greșeli. Dar încerc să evit greșelile mari”, a mărturisit actrița.


Ea a dezvăluit că cel mai greu a fost să renunțe la numele Tom, pe care Ruby l-a purtat înainte de a anunța că este trans.

„Este numele pe care i l-ai dat copilului tău. Numele pe care l-ai spus toată viața. Deci, bineînțeles, la început a fost dificil. Apoi pronumele.
Soțul meu și cu mine încă mai avem scăpări ocazional”, a spus Curtis.

„Nu încerc să-i conving pe oameni de ceva anume. Pur și simplu spun 'Asta este experiența familiei noastre'. Sunt aici ca să o susțin pe Ruby. Asta este misiunea mea. Așa cum este să o susțin și să o iubesc și pe sora sa mai mare, Annie, în călătoria ei prin viață. Sunt un 'elev' recunoscător. Învăț foarte mult de la Ruby”, a mai spus vedeta.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod