Iubirea dintre Adela Popescu şi Radu Vâlcan, o telenovelă în viaţa reală

Hambarul în care s-a desfăşurat nunta la care au participat 60 de invitaţi

Închid ochii şi îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înălţa semeţ din grădinile domeniului Hadar ChaletAdela Popescu
Mi-l amintesc pe Radu fericit şi emoţionat strângându-mi mâna în biserică. Îmi simt şi acum broderia rochiei de mireasă cusută manual de Atelier Otilia Brăiloiu, buchetul meu compus din mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă, desăvârşit cu imaginaţie de Dhaniel Nora-Purple Flowers, agitaţia Danucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei că s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaţilor atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viaţă, luminat de beculeţe fine, lumânări suave, flori albe ce ieşeau timid din muşchiul verde ce parcă urma să invadeze mesele urcând timid şi pe masa bufetului suedez şi pe pereţii hambarului.
Cercurile uriaşe de iedere suspendate şi candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreuna ne-au făcut să simţim că Dumnezeu ne iubeşte şi a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile din viaţa noastră de până acum”.
27 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SaS pe 28 Aug 2015, 10:09
    Intrebare

    Hambarul respectiv a fost probabil amenajat ca intr-unul obisnit, traiesc de regula niste animale sau sunt depozitate produse agricole.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod