Interviu exclusiv. Florin Scripcă, un adevărat MasterChef în propria bucătărie: „Suntem trei fraţi, toţi bucătari“

Emisiunea „MasterChef“ este, de departe, cea mai vizionată emisiune culinară din România şi, cu toate că în acest sezon show-ul are un juriu nou, publicul se uită cu bucurie la Pro TV.

Probabil cel mai iubit jurat de la „MasterChef“ din acest sezon este Florin Scripcă (Chef FOA), cel care ne-a acordat recent un interviu în care a vorbit despre pasiunea lui pentru gătit.

eva.ro: De când eşti pasionat de gătit?

Florin Scripcă: De mic eram foarte curios ce gătea mama și voiam să mă implic cât de mult posibil, să o ajut, să învăț. Am început prin a face piața, iar apoi găteam pentru prieteni.

Mama este o gospodină foarte bună, iar tata este mai excentric în bucătărie, îi place să experimenteze, să încerce lucruri noi, să îmbunătățească rețete.

Cred că așa am ajuns să fim bucătari toți trei frații.

De unde ţi-a venit această pasiune?

În primul rând îmi place foarte mult să mănânc, este una din cele mai mari bucurii ale vieții, din punctul meu de vedere. Această bucurie s-a îmbinat cu talentul moștenit de la părinți, cu faptul că îmi place să creez, să combin ingrediente și cred că asta mi-a dat motivația de a munci foarte mult, de a fi deschis către nou în bucătărie și de a mă perfecționa încontinuu.

Când ai gătit pentru prima oară şi ce ai gătit atunci?

Nu mai țin minte, a fost acum foarte mult timp.
Oricum, la început găteam lucruri foarte simple, pentru mine sau pentru prieteni.

3 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • futienzbang pe 28 Ian 2021, 13:52
    rușine

    face reclamă la mîncare junk!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod