Interviu cu Erkan Petekkaya, personajul masculin principal din "Furtună pe Bosfor"


Actorii principali din noul serial turcesc "Furtună pe Bosfor"
 
eva.ro: Pentru rolul din “Furtună pe Bosfor” v-aţi supus unor schimbări drastice de dietă şi sport. Cum aţi procedat?

Erkan Petekkaya: Am urmat un regim echilibrat, fără a-mi supune corpul la o schimbare bruscă, generatoare de efecte negative. Regimul a fost pe termen lung, iar schimbările au fost benefice şi vizibile. Am urmat un regim alimentar cât se poate de corect şi sănătos, fără restricţii drastice.
Am evitat grăsimile, combinaţiile periculoase, dulciurile… De asemenea, am mers în mod regulat la sală unde făceam exerciţii sub îndrumarea unui antrenor. De vestimentaţia mea din serial s-au ocupat stiliştii acestui proiect. Se pare că au făcut treabă bună, pentru că am primit multe complimente. Soţia mea este cel mai înfocat fan al meu.


eva.ro: Cine s-a ocupat de pregătirea meniului zilnic?

Erkan Petekkaya: La aspectul meu fizic a contribuit în mod decisiv soţia mea. A înţeles că trebuie să am o anumită disciplină alimentară şi a fost prima care s-a conformat.
A gătit “ca la carte” – cred că orice nutriţionist ar putea să o dea exemplu pentru felul în care a urmat regulile de alimentaţie sănătoasă. Soţia mea găteşte nişte supe excelente şi dacă înainte mă răsfăţa cu cele mai bune prăjituri, de data aceasta s-a comportat faţă de mine ca un poliţist care acţionează preventiv pentru liniştea comunităţii: dacă observa că mă uit cu poftă la dulciurile fiului meu, mă atenţiona sau chiar ascundea bunătăţile acelea – unele făcute chiar de ea.

 
eva.ro: Cum aţi relaţionat pe platourile de filmare cu Nurgul Yesilcay (n.red.
- actriţa din rolul principal)?

Erkan Petekkaya: Dat fiind faptul că amândoi suntem părinţi atât în serial, cât şi în viaţa reală – părinţi de băieţi, chiar – am avut ca punct de pornire comun discuţia despre copiii noştri, atunci când ne-am construit personajele şi relaţia dintre ele în acţiunea serialului. Evindent, aceasta a creat o familiaritate care a rupt de la prima şedinţă de filmare barierele de comunicare dintre noi. La filmări, dincolo de faptul că Nurgul este o actriţă foarte bună, care îşi respectă profesia şi pe cei cu care lucrează, am colaborat excelent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod