Inmormantarea lui Michael Jackson

"Starul pop a murit vineri dimineata (aproximativ 00:30 - ora Romaniei) dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles, in urma unui stop cardiac, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

"Starul pop a murit vineri dimineata (aproximativ 00:30 - ora Romaniei) dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles, in urma unui stop cardiac, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

Celebrul cantaret, care a devenit faimos inca de cand era copil si a incantat generatii intregi cu muzica sa exuberanta si miscarile sale de dans, a murit dupa ce a facut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informeaza Reuters, citand Los Angeles Times. Pe 29 august, Jackson ar fi implinit 51 de ani."
.

Asa isi incepeau matinalele toate televiziunile din Romania, in data de 25 iunie.

In plus, stirile legate de acest subiect au tinut prima pagina a ziarelor de atunci si pana astazi. Eva.ro a dezbatut subiectul pe toate fetele, iar astazi te va tine la curent, in timp real, cu ultimele detalii in legatura cu funeraliile megastarului.

O stire de ultima ora, postata pe tmz.com, sustine ca sicriul lui Michael Jackson va fi depus pe scena Staples Center. Familia a hotarat ca dupa ceremonia privata care va avea loc la ora 08.00 (18.00 - ora Romaniei), la Forest Lawn, sa transporte sicriul in locul in care Michael a fost filmat cu 48 de ore inainte sa moara. Tot aici, in cadrul ceremoniei publice, mai multe vedete apropiate de Michael, ii vor aduce un ultim omagiu.

18.20 - Apropiatii ajung  la Forest Lawn

Familia si apropiatii megastarului au ajuns la cimitirul Forest Lawn si au intrat in capela Hall of Liberty, locul in care este depus Michael Jackson.  In ciuda faptului ca se anunta o ceremonie privata, la prima vedere s-a putut observa ca nu mai putin de 100 de persoane au venit sa-si ia Adio! de la cel care a fost Regele muzicii pop.  In ciuda tuturor speculatiilor, cei trei copii ai lui Michael sunt prezenti la inmormantare.

Aproximativ 30 de masini si 2 microbuze i-au transportat pe invitati. Pentru a se asigura ca totul este in ordine, la fata locului au ajuns 3 ambulante si un elicopter

18.59 - Sicriul este scos din capela

La ora 18:59 (ora Romaniei) sicriul cu trupul neinsufletit al lui Michael Jackson este scos din capela si bagat intr-o masina mortuara, care-l va transporta la  Staples Center. Sicriul a fost scos de 8 barbati imbracati in negru, iar pe capac a fost asezata o coroana superba, din flori rosii.

19.21 - Cortegiul funerar pleaca catre Staples Center

 

In acest moment, Michael Jackson se indreapta pentru ultima data spre o scena, locul in care artistul se simtea cel mai bine.  Cortegiul funerar, in frunte cu masina in care se afla cosciugul megastarului, se indreapta catre Staples Center.



19:53 -Trupul lui Michael Jackson a ajuns la Staples Centre

 

Cortegiul funerar a ajuns la Staples Centru cu cateva minute inainte de ora 20.00. Sicriul cu trupul neinsufletit al artistului a fost dus pe arena Staples. In acest moment, linistea domina sala de concerte, in memoria celui care a fost Michael Jackson. Ceremonia a inceput cu un mesaj din partea lui Nelson Mandela.

7 Iulie 2009
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Amalia pe 24 Iul 2009, 23:32
    MICHAEL

    Eu deabea am 12 ani, am auzit de el si de muzica lui cu 3 zile inainte sa moara. Dupa cele 3 zile am auzit vestea cea rea. Cincera sa fiu mea parut foarte rau, pentruca in ainte cu cele trei zile am auzit muzica lui si mea placut. Puteti sa nu ma credeti dar in ziua in care el a murit eu am cumparat toate revistele si postarele cu el. Am vazut la televisor concetu din 1992. Cind sea aruncat palariea si am vazut ca a prinso cineva mam gindit ca acel cineva va ramane cu ia ca amintire. MICHAEL mea parut rau si inca imi pare ca ai murit, am vrut doar sa iti spun ca poate nam avut oportunitatea dea te cunoaste dar pentru mine nimeni nu te va inlocui. Toata lumea spune ca ai FOST regele popului DAR PENTRU MINE TU AI FOST IESTI SI VEI FII O LEGENDA. PENTRU MINE AI FOST IEI SI VEI FII REGELE POPULUI. MARE PACAT TE IUBESC MICHAEL SI VREAU DOAR SA STII CA TE FOI IUBI MEREU.

    1
    0

  • OANA pe 8 Iul 2009, 17:34
    REGELE A MURIT!,TRAIASCA REGELE!

    DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE! NU ASI FI CREZUT CA MARELE OM, ARTIST,REGE AL MUZICII POP, MEGASTAR MONDIAL MICHAEL JACKSON VA SFARSI ATAT DE TRAGIC SI ATAT DE TANAR. CRED CA BUNUL DUMNEZEU I-A PREGATIT UN LOC UNIC IN CER.

    1
    0

  • duu pe 8 Iul 2009, 16:42
    Foarte trist

    Nu pot sa zic ca am fost ca fanii aceia care lesinau la concerte, nu am fost la nici un concert, insa pot sa zic ca muzica lui m-a atins, am savurat-o si o savurez si o voi savura... mai ales la petrecerile retro unde era intens savurata de toti. Imi pare foarte rau ca a plecat dintre cei vi, chiar daca pentru noi ramane cel ce a fost, UN MARE STAR mondial. Poate multi dintre noi nu l-am inteles, insa ceea ce s-a zis la inmormantare ca el nu a fost un ciudat si ce i s-a intamplat a fost ciudat, m-a miscat profund. Un om ca el, care iubeste muzica, iubeste copii, face versuri care te ating pana in inima, piese pe care nu le poti uita si care nu pot sa iti fie indiferente, un om sensibil, un om iubit de atatia oameni, nu are cum sa fie privit asa cum a fost privit de multe ori in urma proceselor pe care le-a avut. Ca si altii, nu m-am putut dezipi nici eu de la TV ca sa privesc ceremonia de celebrare a vietii lui Michael.... si inca nu pot s acred ca s-a intamplat ce s-a intamplat.... Sunt lucruri care pur si simplu ma dor cand vad ca unii oameni, buni, sensibili, iubitori au parte de asa ceva.... Insa sa ne gandim ca Dumnezeu paote are nevoie de el acolo sus, nu va mai suferi aici pe pamant si se va odihni asa cum nu a facut-o atatia ani:-) :-( Imi pare rau de el...... si mi mila ca i s-a intamplat aceasta nedreptate chiar cand urma sa incante din nou fanii :-( si mai ales sa il vada si copii sai..cantand si pentru ei.... TRIST:-(

    1
    0

  • Michael Jackson, ramas bun! pe 8 Iul 2009, 13:23
    recviem, michael jackson

    Am o varsta apropiata megastarului Michael Jackson si imensa mihnire ce m-a cuprins la moartea acestuia nu -si gaseste inca cuvinte potrivite.Nu m-am putut rupe de linga televiziuni in zilele ca au succedat tristului eveniment, in dorinta de a consuma Michael Jackson pana dincolo de moarte...CREDETI-MA ,sunt un om echilibrat si rational, peste medie.Ce a nascut trezirea sau constientizarea intregului context Michael Jackson, ca sa nu ma mai satur consumand stirile legate de acesta!? Cinstit vorbind, grija pentru o entitate suprapersonala, care imi aparea intr-un echilibru mai mult decat incert si pus sub semnul incertitudinii.Am dorit ,evident, sa ma raportez la acea latura a caracterului si personalitatii megastarului ,care, ne conecta prin muzica si sentimentele sale la visurile si dorintele exprimate plenar ale omenirii intregi, catre valorile cele mai de pret ale omenirii, scop inaltator pentru care n-a incetat sa militeze prin toate actiunile sale Michael Jackson; in momentul acela, si acum imi pare rau ca lumea nu L-A OMAGIAT DIN ACEST PUNCT DE VEDERE , si ne-a parasit ca un soldat insingurat, ducaandu-ne visele intr-un plan dincolo de cruda realitate...peste care se va asterne o amintire trunchiata.Comentariile unor djei si realizatori romani, care au maturat mai degraba stirea, pana la a o duce in derizoriu,m-a mahnit si m-a incredintat ca artistul va ramane inca mult timp un neinteles in lumea show-bizului.Sunt mai mult decat convinsa ca Michael Jackson va inspira multi tineri si batrani , chiar va darui dincolo de marmant.Adio, artistule genial ! Te voi pastra mereu in inima si mintea mea!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod