Încă o dramă pentru Shakira: După ce a anunțat că s-a despărțit de Pique, tatăl ei a fost internat de urgență în urma unei căzături grave

Shakira a anunțat printr-o postare pe Twitter că tatăl său, William Mebarak Chadid, a ajuns de urgență la spital după ce a suferit o „căzătură gravă”.

„Primesc o mulțime de mesaje pline de îngrijorare pentru faptul că am fost văzută recent într-o ambulanță, în Barcelona”, a scris cântăreața pe Twitter.

„Vreau să știți că acele fotografii sunt de săptămâna trecută, când, din păcate, tatăl meu a suferit o căzătură gravă și eu l-am însoțit în ambulanță, la spital, acolo unde se recuperează în prezent”, a continuat artista columbiană.

„Vă rog să-i transmiteți lui toate urările voastre de bine și vă mulțumesc pentru dragostea și susținerea voastră”, a mai scris vedeta.


Deși starea tatălui său s-a îmbunătățit, accidentul este unul dintre necazurile prin care Shakira a trecut recent.

Ea și partenerul său de viață, fotbalistul spaniol Gerard Pique, au anunțat printr-o declarație comună că se despart.

Cei doi au fost împreună peste un deceniu, nu au fost căsătoriți, și au împreună doi băieți.

Anunțul vine după numeroase speculații apărute din tabloidele spaniole cu privire la faptul că Shakira și iubitul său sunt pe punctul de a se despărți, după ce sportivul ar fi înșelat-o.


„Cu regret confirmăm faptul că ne despărțim.
Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt cea mai mare prioritate a noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a scris Shakira.

Potrivit publicației El Periodico, citată de Daily Mail, cuplul locuia separat de câteva săptămâni după ce Pique a fost dat afară din locuința familiei de starul pop.

De atunci, potrivit surselor, Pique ar avea un stil de viață presărat cu numeroase petreceri și nopți petrecute în oraș alături de colegii săi de echipă.

Niciunul dintre ei nu a vorbit despre zvonurile privind infidelitatea, însă jurnalistul spaniol Emilio Perez a declarat că „Shakira a luat decizia despărțirii”.

Ei s-au confruntat cu zvonuri privind despărțirea și în anul 2017, atunci când se spunea că nu mai locuiesc împreună și că Shakira și-ar dori să se despartă de tatăl copiilor săi.


Artista a oferit unele indicii despre dificultățile din relația sa în versurile celui mai nou hit al ei, „Te Felicito”, în care spune „Pentru a te completa pe tine, m-am rupt în bucăți; Am fost avertizată, dar nu am ascultat; Am realizat că ești fals; A fost picătura care a umplut paharul; Nu îmi spune că îți pare rău.
Sună sincer, dar te cunosc bine și știu că minți”.



Shakira și Pique au fost împreună din anul 2011, atunci când s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru videoclipul cântecului „Waka Waka”, care a fost imnul Cupei Mondiale de Fotbal din 2010.


În toamna anului 2012, cântăreața a anunțat pe Instagram că este însărcinată. La doi ani după nașterea primului lor fiu, Milan, cuplul a dezvăluit că mai așteaptă un copil. Cel de-al doilea fiu al lor, Sasha, s-a născut în 2015. Ei au declarat la acea vreme că nu au planuri să se căsătorească.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod