Importul de vedete al Antenei 1, un eşec total. Toni Grecu acuză!

Anul trecut, aproape toate vedetele de la Pro TV au întors armele împotriva postului care le-a făcut cunoscute şi au semnat contracte cu Antena 1. Din păcate pentru ei, publicul a preferat în continuare să se uite la postul din Pache Protopopescu, iar multe celebrităţi au regretat decizia pe care au luat-o.
Celebrităţi precum Victor Slav, Mihai Petre, Toni Grecu, Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Cătălin Scărlătescu sau Florin Dumitrescu au crezut că, odată cu exodul de vedete, postul Antena 1 va avea de partea lui şi audienţele. Cei de la Pro TV nu au cedat, iar războiul a fost câştigat tot de ei, datorită faptului că au inventat noi vedete sau au readus în atenţia publicului personaje care nu mai erau în centrul atenţiei, precum Tudor Chirilă, Florin Scripcă (Chef Foa), Adrian Hădean sau Patrizia Paglieri.

Deoarece audienţele postului Antena 1 nu au crescut, unele vedete au fost date afară şi anumite emisiuni au ieşit din grila de programe.
Primul care a reacţionat a fost Horia Brenciu, anul trecut, când a spus că nu este normal ca „X Factor“ şi „Vocea României“ să fie transmise simultan de cele două posturi concurente. Brenciu a avut această ieşire deoarece show-ul de pe Pro TV a bătut în fiecare săptămână emisiunea de la Antena 1.

Printre cei concediaţi de Antena 1 se numără şi Toni Grecu, acesta lansând un atac fără precedent la adresa trustului Intact. Comediantul a afirmat, la Adevărul Live, că transferul de la Pro TV la Antena 1 a fost o mare greşală.

„Din păcate, experienţa transferului de vedete de la Pro TV la Antena 1 a fost un eşec.
Am plecat de la Pro TV nu pentru că am vrut noi, ci pentru că s-a schimbat politica postului. Plecând de acolo am crezut că plecăm cu tot cu public, dar ideea nu a funcţionat. Publicul s-a ataşat atât de puternic de anumite branduri, încât nu-l mai poţi lua de acolo cu tine.

La ora asta, Pro TV îşi trage seva din trecut. Totul este efectul 'publicului dependent de Pro'. Cei care sunt acum telespectatori fideli sunt cei fidelizaţi de pe vremea Generaţiei Pro. Am simţit pe pielea noastă asta.
După ce am ajuns la Antena 1, ni s-a înjumătăţit publicul brusc. Strategia vedetelor venite laolaltă nu e bună. Antena 1 a avut o intenţie bună, dar nu a funcţionat. Şi eu, personal, am crezut că Pro TV va pica şi Antena 1 se va ridica. Absolut greşit! A fost o lecţie de viaţă“
, a spus Toni Grecu.
27 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod