Iata cum a slabit Liviu Varciu 8 kg!

Liviu Varciu a gasit o metoda comoda de a scapa de surplusul de kilograme. Din cauza stresului cauzat de problemele din ultima perioada, si a proiectelor care ii ocupa tot timpul, artistul nu a reusit sa mai ajunga pe la sala de fitness si usor,usor a inceput sa se ingrase!
Liviu Varciu a gasit o metoda comoda de a scapa de surplusul de kilograme. Din cauza stresului cauzat de problemele din ultima perioada, si a proiectelor care ii ocupa tot timpul, artistul nu a reusit sa mai ajunga pe la sala de fitness si usor,usor a inceput sa se ingrase!

Liviu Varciu a slabit cu  Ecofit,un tratament 100%natural compus din capsule si picaturi ce ajuta  organismul sa realizeze o scadere in greutate, semnificativa, armonioasa, fara consecinte asupra sanatatii sau esteticii.Ecofit accelereaza metabolismul grabind arderile , regleaza nivelul colesterolului ajutandu-te sa slabesti mai usor.

Fara sa-si supuna organismul la diete drastice, Liviu a reusit sa slabeasca 8 kilograme , fara sa renunte la alimentele lui preferate.
 

„N-am avut timp de sală şi am luat proporţii, dar după ce am început cura aceasta am slăbit 8 kilograme. Îainte aveam 80, acum am 72. Am citit pe Internet despre «Ecofit» şi am văzut că este un produs care da rezultate. Am încercat pastilele înainte să semnez contractul de imagine, ca să nu le recomand până nu mă conving eu, că funcţionează ", a declarat Liviu Vârciu.


Beneficii   ECOFIT:


-inhiba pofta de dulciuri
-reduce pofta de mancare si da o senzatie de satietate ceea ce duce la reducerea sanatoasa a greutatii
-accelereaza metabolismul grabind arderile ceea ce ajuta la pierderea kilogramelor
-regleaza nivelul cloesterolului ajutandu te sa slabesti mai usor
-reface masa musculara ajutand abdomenul dezvoltat excesiv sa se contracte;
-plantele din compozitia Ecofit sunt  100% naturale
- accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei.

Actorul are şi un sfat pentru pofticioşii care aşteaptă să se subţieze ca prin minune, fără să fie atenţi la regimul alimentar.
„Pastilele si picaturile Ecofit te ajută să slăbeşti, dar dacă tu mănânci apoi un porc întreg, clar nu o să rezolvi nimic. ", ne-a mai spus Liviu Vârciu.

 

Comentariile 101-114 din 114

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flavia pe 6 Nov 2011, 16:28
    buna ziua

    Pe langa aceste suplimente trebuie sa tinem cont si de un regim de viata sanatos,asta pentru sanatatea noastra.Am luat si eu ecofit dar am mancat si sanatos,nu am facut foamea,am mancat destul dar sanatos,nu imi lipseau fructele din meniu,nici legumele zilnic,carnita ,lactate slabe.Despre ecofit pot sa spun ca este eficient,nu are reactii adverse si ajuta in procesul de slabire,daca inainte pierdeam 2 kg intr-o saptamana mancand sanatos cu el am pierdut 4 kg intr-o saptamana.Recomand din suflet sportul.

    2
    0

  • Cristina pe 4 Nov 2011, 19:38
    .

    In general nu sunt de acord cu pastilele de slabit insa dupa ce am vazut ca matusa mea a slabit 10 kg cu ecofit,am zis ca trebuie sa-l cumpar si eu.L-am studiat un pic ,am vazut ca e romanesc facut cu ajutorul medicilor ,fabricat de laboratoarele medica ,e natural,deci nu risc nimic.

    0
    0

  • eliza pe 4 Nov 2011, 17:16
    ecofit

    eu am folosit ecofit anul trecut inainte sa raman gravida. am renuntat la grasimi, sosuri, paine, si dulciuri....a avut rezultate f bune, slabisem 9 kg . intentionez sa mai folosesc ecofit dupa ce termin cu alaptarea

    0
    0

  • ema pe 1 Nov 2011, 22:11
    buna seara

    buna seara ! am comandat si eu ecofit,cu siguranta o sa ma ajute enorm in dieta mea,vreau sa slabesc rapid.

    2
    0

  • elena pe 1 Nov 2011, 14:30
    da rezultate

    la mine da rezultate ecofit,il iau de o saptamana si am slabit 3 kg.

    0
    0

  • Elena pe 1 Nov 2011, 09:14
    ecofit

    Buna! Eu folosesc in prezent ecofit.Sunt in a 3 a saptamana si am reusit sa slabesc 4 kilograme.La mine functioneaza.

    0
    0

  • SPORT pe 31 Oct 2011, 00:07
    ASA SE SLABESTE

    Sportul e singura solutie! Asa poti sa mai fii gras? http://romaningermania.ro/romanul-care-a-entuziasmat-germania/

    1
    0

  • DANI pe 30 Oct 2011, 18:24
    slabit!

    Oare? Sa te cred? .....mmmmmmmmmmm......

    1
    0

  • valeria pe 30 Oct 2011, 16:39
    ceai verde

    si eu m am apucar de un regim sa slabesc, dar am facut si miscare. plus eu am consumat zilnic ceai verde si era foarte bun. nici eu nu cred in prostiile cu ceaiuri de slabit, sunt niste tampenii ca iti fac numai rau si nu fac deloc miracole. eu imi iau ceai verde de la un magazin online)sweetwood) si consum si acum..n-am mai luat in greutate si ma simt ok

    2
    0

  • ela pe 27 Oct 2011, 17:45
    parere

    Un ratat Virciu asta! de fapt nu este bun la nimic, nici la cantat, nici in telenovele si nici ca barbat(toate fetele il lasa). Parca nu mai avem actori adevarati de il capteaza pe tembelul asta in telenovele. Il tot promoveaza tampitul de Maruta pe la PRO TV, alt idiot si asta cu toata satra lui de tigani.

    3
    5

  • cristina pe 27 Oct 2011, 13:26
    ecofit

    Liviu Varciu sufera de vedetism...o boala foarte des intalnita la vedetele din Romania....si publicitatea falsa il ajuta sa-si plateasca facturile...

    3
    4

  • cristina pe 27 Oct 2011, 13:22
    minciuni

    hello..am luat si eu Ecofit si nu am slabit nici un gram...cea mai buna metoda : SPORT...MANCAT SANATOS....succes!

    10
    3

  • LittleMissSunshine pe 26 Oct 2011, 22:13
    .

    Pe mine,sincera sa fiu,nu ma prea incanta slabitul cu medicamente.Parerea mea e ca oricine are putina vointa si sprijin poate slabi cu sport si dieta sau masaj.Astfel,aceste persoane se vor simti mai bine pt ca isi dezvolta un stil de viata sanatos.:D

    14
    2

  • Madalina pe 26 Oct 2011, 20:05
    Am slabit si eu cu ecofit

    Buna! am folosit si eu tratamentul Ecofit si am slabit 5 kg in 3 saptamani.Am ajuns la concluzia ca produsele romanesti sunt mult mai bune decat cele din import.De ale noastre esti sigur ca sunt naturale...

    6
    2
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod