Huidu şi Teo: De la scandal, la spital

Surprizele pe care ţi le rezervă viaţa sunt de-a dreptul halucinante. Crezi că ai totul şi totuşi nu este aşa, crezi că-ţi poţi permite orice, dar....
Surprizele pe care ţi le rezervă viaţa sunt de-a dreptul halucinante. Crezi că ai totul şi totuşi nu este aşa, crezi că-ţi poţi permite orice, dar.... Teo Trandafir şi Şerban Huidu şi povestea lor din ultimul an vin să demonstreze că... viaţa bate filmul.

Îţi vine să crezi sau nu, dar începuturile de an, în materie de prime pagini ale ziarelor, au fost adjudecate de Teo Trandafir şi de Şerban Huidu. Din păcate, însă, nici anul trecut şi nici anul acesta, ştirile apărute despre cei doi nu sunt cele mai plăcute. Dacă acum am aflat despre problemele de sănătate pe care le au ambele vedete - Şerban Huidu fiind internat într-o clinică din Innsbruk în urma unui accident destul de grav la schi, iar Teo Trandafir spitalizată la AKH din Viena din cauza unei pancreatite acute - anul trecut am fost martorii unui scandal în care protagonişti au fost tot ei.

Despre ce era vorba atunci?


Ei bine, totul a pornit, evident... de la bani. Cârcotaşul a dezvăluit că Teo câştiga 20.000 pe ediţie atunci când era angajată la Prima TV, vedeta negând în permanenţă această versiune.

"Prima TV a făcut cea mai mare greşeală din istoria televiziunii. Teo a negociat un contract aberant: 20.000 de euro pe săptămână.
Ce a făcut Teo? A venit cu acelaşi show, aceeaşi echipă de producţie, aceeaşi manelişti fără vlagă şi o Teo fără forţă"
, posta atunci Şerban Huidu, pe blogul său. "Huidu zice că eu am câştigat patru milioane de euro de la Prima TV. Să mor! Nu că nu mi-ar fi făcut o reală plăcere! Dar socoteala colegului de breasla e subţire. 20.000 de euro de ediţie nu-ţi dă nici Sfântul Duh pentru o emisiune aşezată la ora patru după-masa, când nu prea e lumea pe-acasă. Nici mama nu se putea uita! Avea treabă la ora aia. Oamenii mai şi muncesc ziua. Niciodată în istoria televiziunii din România nu s-au vehiculat asemenea sume. Nici măcar pentru 'greii' oricăror timpuri. Niciodată. Iată însă că la mine se poate. Dar cu 4 milioane, hai să zicem 400 de milioane de catralioane!! Pe secundă!", replica Teo Trandafir.

De unde a pornit isteria?


Aceste vorbe aruncate în van sau nu pe blogurile personale ale celor două vedete, sunt numai rezultatele unor frustrări care par să-şi aibă rădăcina tocmai în perioada de început a lui Teo Trandafir la Prima TV, după eşecul de la Romantica. Şerban Huidu se laudă că el a adus-o pe Teo în ograda televiziunii: "Tot cu ajutorul meu, a venit Teo la Prima.
Nu am fost niciodată implicat în conducerea Prima TV şi probabil nici nu o să fiu prea curând, dar ceea ce a urmat a fost cea mai mare greşeală din istoria televiziunii în România"
. Pe de altă parte, fosta vedetă Pro TV declara că Huidu i-a înşelat aşteptările: "Cel mai tare m-a uimit atitudinea lui Huidu. Când am venit la Prima, mi-a spus că dacă mă duc la Antena 1, mă blesteamă. Că o să facem gaşcă, că ăştia sunt mişto, că o să fie bine, că o să-i am pe ei alături. De când m-am angajat nu m-a sunat Huidu niciodată! M-a dat doar la televizor şi m-a făcut de fasole. Atât de rău mi-a părut şi atât de tristă mă face să mă simt chestia asta... Bietul Găinuşă atât poate el, atât îl duce sufletul, atâta inimioară are el în trupuşorul lui sfirijit, dar Huidu, care era prietenul meu, fratele meu, să nu-mi dea el un telefon? Înseamnă că Mircea (n.n.-Badea) are dreptate. Ajunsesem să mă cert cu el din pricina lor. Uite că mi-a făcut-o Huidu de nu m-am văzut!".

Tocmai această: "Uite că mi-a făcut-o Huidu de nu m-am văzut!" a fost scânteia care a aprins focul şi care l-a provocat pe "Cârcotaş": "Ce m-a durut cel mai tare au fost vorbele lui Teo când a plecat de la Prima: 'Mi-a tras-o Huidu de nu m-am văzut!' Dragă Teo, mi-aş dori şi eu un prieten care să 'mi-o tragă' dimineaţa, la prânz şi seara şi după 10 luni să încasez 4 milioane de euro", posta Huidu pe blog-ul personal.

Replica nu a întârziat să apară: "Nu ştiu ce urmăreşte Şerban Huidu.
Sunt complet şocată. Credeam că-l cunosc, ne-am ajutat de-a lungul vremurilor, nu ne ştiam de ieri. Ceea ce face el azi mi se pare nedrept şi de mirarea lumii"
, Teo pe pagina personală. "De acord, am avut un salariu onorant la Prima TV şi am fost apreciată ca profesionist. Poate dacă ar fi putut, cei de la Prima ar mai fi prelungit emisiunea, dar la ora 16 audienţele sunt mici, costurile unei emisiuni în direct sunt mari... de înţeles. De aici se naşte întrebarea: oare Şerban Huidu include în miile şi miile de euro atât de invocate salariile colegilor mei, chiria pe platou, camerele, decorul, luminile, etc.? Cred că nici aşa nu iese, dar ma rog, nu-s eu în măsură să fac asemenea socoteli", conchidea Teo Trandafir.

"Apele" s-au limpezit, dar au ajuns în Austria


Cu timpul, lucrurile s-au potolit, declaraţiile au dispărut, fiecare dintre ei continuându-şi proiectele fără a se intersecta în vreun fel. Toate acestea până la acest început de an când viaţa i-a plasat pe cei doi în aproape aceeaşi situaţie. Amândoi cu probleme de sănătate serioase, amândoi sunt în câte un spital din Austria. Înainte să se interneze, în momentul în care aflase că Şerban Huidu este în stare gravă, Teo Trandafir a demonstrat că a îngropat securea războiului, printr-o declaraţie dată celor de la Ring: "Cu siguranţă că l-am iertat pe Şerban şi îmi pare nespus de rău pentru tot ce i se întâmplă.
Dacă aş putea să fac ceva pentru el, orice, aş face. Singurul lucru care mă nemulţumeşte este însă neputinţa mea de a face ceva. Îl iubesc mult, cum ştie că l-am iubit întotdeauna, şi, indiferent ce ni s-a întâmplat nouă de-a lungul timpului, el a fost lângă mine şi eu lângă el, aşa cum s-a întâmplat mereu şi aşa se va întâmpla întotdeauna"
.

Oare ce va declara "cârcotaşul" după recuperare?

15 Ianuarie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gina pe 15 Ian 2011, 22:26
    urari de bine

    Teo,sunt una dintre cele care te-au urmarit de-a lungul anilor.Am scazut(la propriu ) si crescut(tot la propriu) impreuna,asa ca te rog sa ma crezi ca te inteleg.Da-i incolo pe cei care te admonesteaza cu scroafa,vaca etc.....mi se intampla si mie...si inca de cate ori.Pur si simplu n-am mai putut merge inainte cu regimul,m-am ingrasat in 3 ani ,33 de kg,exact cat am slabit in urma cu5 ani ,in 5 luni.Iti doresc sa te faci cat mai repede bine

    0
    1

  • deme pe 15 Ian 2011, 17:50
    teo

    teo ai grija de tine acolo,esti o invingatoare si vei merge mai departe cu bine,sanatate multa de la Hunedoara

    0
    0

  • Norandra pe 15 Ian 2011, 12:43
    Teo&Huidu..........

    Cred ca am uitat ca suntem trecatori,am uitat sa zimbim,sa vorbim frumos,sa ne comportam civilizat,sa "eradicam"vulgaritatea,sa avem bun simt,compasiune,de dragul unei rate de audienta ridicata.Am uitat sa fim OAMENI cu valori&principii,dar viata ne trezeste&ne trinteste de ne ies fluturii din cap cind ne este lumea mai draga si este neobosita in a ne demonstra cit de "fire de nisip in ocean suntem".Sper din suflet sa se insanatoseasca rapid si sa-si aduca aminte tot restul vietii ca pot construi lumi cu iubire,departe de rau si urit.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod