Holograf iti spune ca "Primavara incepe cu tine"

"Sala Polivalenta e vanduta"...


Mai vin oamenii la concertele Holograf chiar si in aceasta perioada pestrita din punct de vedere muzical?
Eu zic ca vin. Uite, de exemplu, din ce am aflat si noi astazi, Sala Polivalenta e vanduta, nu mai sunt bilete, deci oamenii vor sa asculte si alt gen de muzica. E loc pentru toata lumea pe piata, asta a ajuns sa fie o sintagma repetat, dar nu stiu cat este de ok. Eu cred ca nu e vorba neaparat de vreun loc, ci mai degraba de faptul ca fiecare artist se exprima in felul lui, fiecare trebuie respectat.

Nu trebuie facute clasamente, nu trebuie facute pozitionari, e bine sa te duci sa-i vezi pe toti, pentru ca fiecare are cate ceva de spus, in felul lui.

Fanii sunt aceiasi sau vedeti la concerte si oameni foarte tineri care vin sa va asculte?
Nu, spre surprinderea noastra, plaja noastra este de la 2 ani la 80 de ani. Astfel ca ne-am lamurit ca muzica noastra se potriveste tuturor categoriilor de public.

Cum va fi concertul de pe 31 martie, de la Sala Polivalenta?
In primul rand, concertul de pe 31 va avea doi invitati de marca.
Primul este fostul nostru chitarist Nutu Olteanu, care vine din Suedia, celalalt este Marius Batu, colegul si prietenul nostru. Vor fi momente de unplugged, vor fi momente de remember ale perioadei noastre bune de la Costinesti, vor fi piese de toate genurile si eu cred ca publicul va fi trecut printr-o istorie Holograf.

Ce inseamna Holograf pentru Dan Bitman?
Un mod de viata.

Canta pentru Cristi Miculescu...


Spuneati in conferinta de presa ca, in concert, o sa cantati o piesa a formatiei Iris, moment dedicat lui Cristi Minculescu.
Da. De dragul lui Cristi si pentru a-l sustine macar moral, de aici, de la distanta, vrem sa cantam piesa "Noaptea", a trupei Iris.

Aceasta este o piesa pe care noi am mai cantat-o la spectacolul lor de 25 de ani, parca, nici nu mai stiu exact cat implineau. Asta e, vrem sa o cantam pentru a-l sprijini pe Cristi in momentul asta greu prin care trece.

Ai declarat ca ai fi fost in stare sa-i dai o parte din ficatul tau lui  Cristi Minculescu. Ai facut demersuri in acest sens, teste de compatibilitate?
Nu, nu s-a ajuns pana acolo, pentru ca sotia lui, care este o femeie fantastica (o cunosc foarte bine pe Rodica), ea a fost cea care a facut gestul acesta.
As fi facut si asta daca as fi fost compatibil, numai ca sa stiu ca trece peste toate tampeniilor astea.

Biletele pentru concertul care o sa aiba loc pe 31 martie se gasesc la: ticketpoint.ro, bilete.ro, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si Teatrul National Bucuresti.


26 Martie 2009
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 1 Apr 2009, 10:53
    frumos concert

    Mi-a placut mult concertul lor de ieri. Felicitari!

    0
    0

  • moiettoi pe 1 Apr 2009, 00:08
    felicitari!

    Baieti minunati, cu mare talent, ce sa mai, niste oameni adevarati! Va pup!

    0
    0

  • lilliput pe 30 Mar 2009, 14:18
    tari

    i-am auzit in concert si sunt minunati. Ce e super tare e faptul ca sunt la fel de entuziasti dupa atatia ani de cariera.

    0
    0

  • simy pe 29 Mar 2009, 23:37
    superrr tariii

    cei mai tari. asi vrea si eu un cd-u cum fac sa-l iau va multumesc

    0
    0

  • nico pe 27 Mar 2009, 14:35
    holograf

    Felicitari! Sunteti cei mai talentati si frumosi! Kisses everywhere! :)

    0
    0

  • nicoleta pe 27 Mar 2009, 14:00
    FELICITARI!!!

    I LOVE ,HOLOGRAF!!!

    0
    0

  • roxana pe 27 Mar 2009, 12:52
    felicitari HOLOGRAF

    aveti niste piese superbe, tineti-o tot asa si astept noul vostru album. sunteti nr.1 ca trupa din Romania.... inca o data felicitari si bafta in continuare

    0
    0

  • petronela pe 27 Mar 2009, 08:52
    iubesc holograf!!

    superba piesa!!! o fredonez continuu,de cand am auzit-o si i-am surprins si pe altii facand acelasi lucru... felicitari,baieti! pt toata muzica voastra succes! o primavara frumoasa tuturor!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod