Sistem, unplugged de Earth Hour

26 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Sistem, unplugged de Earth Hour

Sambata, 28 martie, cu ocazia Earth Hour, trupa Sistem va sustine un concert in Piata Constitutiei. In premiera pentru Romania, concertul va fi 100% unplugged. Pe scena nu vor exista microfoane sau boxe in functiune, folosirea electricitatii fiind "interzisa" in timpul concertului celor cinci percutionisti.

Singura sursa de lumina va fi un "60" urias, din lumanari, amenajat in apropierea scenei.

"Va fi ca in liceu cand ne strangeam in parc si vreun coleg canta la chitara.

Nu era asa multa lumina, nu aveam nici amplificare, dar ne simteam tare bine. Pe 28 martie, pe scena vom fi doar noi si butoaiele noastre, masurand in ritmuri cele 60 de minute in care fiecare trebuie sa se gandeasca la viitorul planetei. Le multumim celor de la Recolamp care au facut acest concert posibil si sper ca sambata seara sa ni se alature cat mai multi prieteni intru ecologie", a declarat Zoli, Ambasador Earth Hour.

Campania Earth Hour, Ora Pamantului, are scopul de a atrage atentia asupra procesului de incalzire globala si de a convinge institutiile importante, dar si simpli cetateni, de necesitatea folosirii eficiente a electricitatii.

Sambata, 28 martie, intre 20.30 si 21.30, vor fi stinse luminile si vor fi scoase din priza aparatele electrice si electrocasnice a caror functionare nu este absolut necesara.

 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod