Hollywood: Justin Timberlake, trucuri care l-au ajutat să devină cel mai dorit bărbat

Sunt puţini artiştii care reuşesc să se reinventeze şi să-şi construiască o carieră solo după ce au cântat într-o trupă de succes. La 32 de ani, Justin Timberlake se poate declara un artist împlinit. A cunoscut faima ca interpret de muzica pop, dar este şi un cunoscut compozitor, producător, dansator şi actor.

Justin Timberlake a avut parte de o revenire spectaculoasă în muzică. După o pauză binemeritată în care s-a căsătorit cu frumoasa Jessica Biel, cel mai recent single al artistului "Suit & Tie" s-a bucurat de un real succes, iar albumul "The 20/20 Experience" a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 200. Materialul discografic a înregistrat vânzări de peste 968.000 de copii la doar câteva zile de la lansare. Însă acesta nu este singurul album care s-a bucurat de succes din cariera cântăreţului. În 2006, "FutureSex/LoveSounds" a ajuns la o cifra de 684.000 unităţi vândute.

Pe lângă talentul pe care l-a demonstrat încă de la vârste fragede, simpaticul Justin a fost înzestrat şi cu mult şarm care a cucerit multe femei frumoase de la Hollywood. În clasamentul realizat de revista GQ în 2009 cu cei mai eleganţi bărbaţi ai Americii, Justin Timberlake s-a clasat pe primul loc, pentru felul în care a reuşit să stabilească trenduri, de-a lungul carierei. Cunoscuta revistă pentru bărbaţi l-a urcat pe artist în fruntea clasamentului datorită impactului pe care acesta l-a avut asupra modei masculine, pentru dorinţa lui de a îşi asuma riscuri şi pentru "capacitatea lui de a stabili trenduri", prin includerea în garderoba personală a pălăriilor, a costumelor în trei-piese, a cravatelor subţiri şi a faptului că nu ezită să poarte barbă. Timberlake a declarat pentru GQ că a moştenit bunul gust în materie vestimentară de la tatăl lui vitreg, Paul Harless.


Justin a intrat în lumea muzicii de la o vârstă fragedă. La 12 ani a intrat în Clubul Mickey Mouse, unde a fost coleg cu Britney Spears (care mai târziu i-a devenit şi iubită), Christina Aguliera şi JC Chasez. A devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Debutul în lumea filmului l-a făcut în 2004 cu rolul din "Edison Force". A mai aparut în filme precum "Alpha Dog", "Black Snake Moan", "Southland Tales", "Bad Teacher", "Friends with Benefits", "The Social Network". Pe lângă muzică şi actorie, Justin Timberlake deţine câteva restaurante şi o casă de moda.



Ca şi în cariera muzicală, şi în viaţa amoroasă i-a surâs norocul. Cântăreţul a avut parte de dragostea a numeroase femei frumoase precum Britney Spears, Jenna Dewan, Alyssa Milano, Fergie, Cameron Diaz. La începutul carierei muzicale, Justin a avut o relaţie cu Britney Spears, care a durat din anul 1999 până în 2002. Relaţia lor a fost una foarte mediatizată, despărţirea asigurându-i succesul unor melodii precum "Cry me a river", despre care se zvoneşte că i-ar fi dedicată lui Britney.

În prezent, starul este căsătorit cu actriţa Jessica Biel. Nunta a avut loc în august 2012, după 5 ani de relaţie, în oraşul Jackson Hole din statul american Wyoming. Despre viaţa de bărbat însurat, artistul a povestit la "The Ellen DeGeneres Show": "Câteodata mă uit la ea când nu mă vede şi mă gândesc că dacă iei numai decizii proaste în viaţă, te simţi bine să ştii că ai luat una bună. Este plăcut să fii căsătorit cu prietenul tău cel mai bun. Mi se potriveşte".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod