Hollywood: Din ce mai câştigă un ban în plus vedetele? Află la ce se pricep!

Au devenit celebri şi bogaţi datorită talentului cu care au fost înzestraţi, dar şi al flerului pe care îl au în afaceri. Pe lângă filme sau muzică, vedetele scot bani frumoşi şi din afaceri. Iată care sunt afacerile care aduc bani în plus vedetelor. 
1 din 6

Gwyneth Paltrow

"Planul ei este să rămână vizibilă în cinema, dar şi să îşi facă un nume în lumea afacerilor", spunea un apropiat al vedetei la lansarea primei afaceri, o linie de produse cosmetice. Actriţa în vârstă de 40 de ani nu s-a limitat la cosmetice, anunţând recent că va deschide un salon de coafură la Los Angeles. Drept asociat, Gwyneth a ales-o pe antrenoarea ei de fitness, Tracy Anderson.

"Suntem încântate de asocierea noastră cu David Babaii pentru a deschide acest «bar de uscat părul», pe care îl vom pune la dispoziţia membrilor salonului nostru din Brentwood. În timp ce clienţii se transformă în femeile şi bărbaţii care vor să devină, echipa lui David Babaii va realiza designul unei coafuri personalizate, în funcţie de structura feţei şi a stilului de viaţă, dar şi un regim ce include produse care să îi ajute să arate cât mai bine", a declarat Tracy Anderson pentru site-ul cosmopolitan.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod