Hollywood: Beyonce, secretul succesului celei mai sexy cântăreţe

Se bucură de succesul la care visează fiecare cântăreaţă, are un soţ iubitor şi o fiică minunată şi a fost înzestrată cu un fizic care o clasează printre cele mai frumoase femei din lume. La 31 ani, Beyonce se poate declara norocoasă pentru că are tot ce îşi poate dori o femeie.

A devenit celebră la sfârşitul anilor '90 ca membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. Beyonce se numără printre cântăreţele cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee (trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în cariera solo). 

În actorie, şi-a făcut debutul cu filmul "Austin Powers in Goldmember"(2002). Au mai urmat roluri în pelicule precum "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Şi-a început cariera solo în muzică în 2003 cu albumul "Dangerously in Love". Albumul a devenit rapid un succes, dominând topurile din întreaga lume. De pe acest album fac parte câteva dintre cele mai de apreciate piese ale lui Beyonce: "Crazy in Love", "Naughty Girl" şi "Baby Boy", câştigând cinci premii Grammy în 2004.

S-a născut în Houston, Texas, fiind cea mai mare dintre cele trei fete ale cuplului Matthew şi Tina Beyince Knowles. La vârsta de 7 ani, Beyonce a început să-şi dezvolte calitaţile artistice şi s-a înscris la o şcoală de dans, fiind în acelaşi timp şi solistă în corul bisericii şi câştigând peste 30 de competiţii locale de dans şi muzică. Mai târziu, împreună cu prietena sa cea mai bună, LaTavia Roberson, cu Kelly Rowland şi LeToya Luckett au fomat o trupă numită Girl's Tyme. Din cauza insuccesului, tatăl artistei a decis să se ocupe personal de grup, demisionând din slujba pe care o deţinea, pentru a se ocupa de impresarierea formaţiei. Norocul le-a surâs odată cu schimbarea numelui din "Girl's Tyme" în "Destiny's Child" şi înregistrarea piesei "Killing Time", care a fost folosită pe coloana sonoră a filmului "Men In Black". Un an mai târziu, grupul şi-a lansat primul material discografic de studio, intitulat "Destiny's Child", de pe el fiind extras cântecul "No, No, No". Atât albumul, cât şi piesa au primit câte un disc de platină în S.U.A.,

Din anul 2002, Beyonce a început o relaţie cu rapperul Jay-Z, cu care a colaborat de multe ori la cântece de succes precum "Bonnie & Clyde", "Crazy in Love", "Deja Vu" sau "Upgrade U". Cei doi şi-au unit destinele pe data de 4 aprilie 2008, iar pe 7 ianuarie 2012 au devenit părinţii unei fetiţe, Blue Ivy. Potrivit revistei Forbes, Beyonce şi Jay-Z ocupă prima poziţie în topul celor mai bine plătite cupluri de vedete din lume. Cei doi artişti americani au obţinut împreună venituri de 78 de milioane de dolari în ultimul an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod