Hollywood: 7 vedete cu ten oribil

Nu sunt perfecte şi asta o demonstrează fotografiile făcute de paparazzi. Fără machiaj şi Photoshop, vedetele arată că nu sunt mai mult decât oameni obişnuiţi, cu probleme sau defecte. Amy Winehouse, Cameron Diaz, Kate Moss sunt doar câteva din celebrităţile care se confruntă cu probleme dermatologice, în unele cazuri chiar grave.
1 din 8

Amy Winehouse


Dependenţa de droguri şi alcool i-a adus vedetei doar probleme. Afecţiunile dermatologice fac parte din acestea. Artista este una dintre vedetele cu cel urât ten, fiind mereu acoperit de bube, pete şi semne. 

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aamariee pe 5 Iun 2011, 18:01
    ..

    toate sunt oribile

    0
    0

  • ella pe 4 Iun 2011, 18:41
    acestea sunt valorile care ne sunt promovate

    acum cativa ani incercam si eu sa ating perfectiunea ca sa spun asa.nu ieseam nici pana la scara blocului nemachiata si asta pentru ca ma tot uitam la vedetele de la holywood si tot imi spuneam ca vreau sa arat ca ele...acum probabil o data si cu maturizarea mea am renuntat la machiajul excesiv si sincer ma simt mult mai bine in pielea mea asa mai naturala.si cum spunea si Raluca...da fetele in adolescenta sunt foarte mult influentate de ceea ce vad la tv,sau citesc despre anumite vedete si fac aceleasi greseli pe care le faceam si eu asta nerealizand ca isi imbatranesc tenul si il distrug.

    3
    0

  • andra pe 2 Iun 2011, 13:12
    SUBSCRIU

    Ai dreptate Raluca.....sunt atatea femei care arata de o mie de ori mai bine nemachiate si tot isi gasesc cate un mic complex din cauza acestor fotografii modificate. Cateodata am impresia ca aceste vedete nu sunt absolut deloc ceea ce par si ca noi, femeile simple. suntem adevaratele vedete....

    8
    0

  • nadya_dark pe 2 Iun 2011, 13:11
    Amy arata chiar groaznic!!

    Pacat de tineretile unora ,eu la varsta pe care o am ,foarte rar folosesc produse de machiaj ,fond de ten si alte cele..

    6
    1

  • RALUCA pe 2 Iun 2011, 12:25
    obsesia perfectiunii

    Daca asa arata in realitate aceste "personaje" e clar ca majoritatea pozelor ce apar in revistele de moda sunt modificate sau beneficiaza de sedinte serioase de machiaj.Poate ar fi bine sa citeasca acest articol si fetele de 12-14 ani care folosesc zilnic fond de ten,pudra,farduri de obraz totul in "numele perfectiunii".

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod