Hollywood: 6 vedete care s-au luptat cu depresia

Depresia este una dintre cele mai frecvente afecţiuni, statisticile arătând că unul din patru europeni se confruntă măcar o dată în viaţă cu această boală psihică. Potrivit specialiştilor, femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani sunt cele mai afectate. Însă depresia nu apare doar la oamenii de rând, ci şi în lumea celor bogaţi şi celebri. Lady Gaga, Halle Berry, Gwyneth Paltrow sunt doar trei dintre vedetele care s-au confruntat cu această afecţiune.
1 din 7

Pe Lady Gaga o deprimă turneele


Banii şi faima nu aduc fericirea. Cel puţin, nu în cazul celebrei Lady Gaga. Aceasta se plânge că se confruntă cu perioade lungi de depresie, atunci când este în turneu. Cauza? Distanţa mare de familie şi prieteni, spune cântăreaţa. "Mă simt foarte singură când sunt în turneu. Sunt tristă şi cu greu îmi revin", recunoaşte vedeta.

Partea bună, dacă îi putem spune aşa, este că depresia reprezintă pentru artistă o sursă excelentă de creativitate şi o ajută să compună.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 8 Dec 2011, 12:26
    Si demi lovato?

    Demi Lovato a intrat la o clinica de reabilitare pentru a se pune pe picioare,dat fiind si faptul ca a scos melodia "Skyscraper" care descrie perfect perioada de dupa depresie. Si btw,reclamele voastre sunt enervante!

    3
    0

  • Splash pe 8 Dec 2011, 09:16
    WTF?

    Cum adica simtea un detasament?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod