Hollywood: 5 staruri Disney care au luat-o razna. Mai sunt un exemplu pentru copii?

Celebritatea este de multe ori copleşitoare pentru purtători, mai ales dacă se instalează la vârste fragede. O mare parte dintre copiii minune care au cunoscut succesul au ajuns pe căi greşite pentru că nu au făcut faţă presiunii. Iată 5 dintre tinerele care au trecut de la roluri în poveşti cu vrăjitori şi staruri pop la videoclipuri vulgare şi dependenţă de droguri şi alcool.
1 din 6

Miley Cyrus

Puştoaica năzbâtioasă din "Hannah Montana" a crescut şi s-a transformat într-o tânără supersexy şi extrem de dezinvoltă. Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în presa americană. Pe 25 august, tânăra artistă a dansat lasciv pe scenă alături de Robin Thicke, iar atitudinea ei a stârnit critici. Chiar şi fanii lui Miley Cyrus s-au declarat "şocaţi", MTV apreciind momentul ca fiind "mai şocant decât momentul sărutului dintre Madonna, Britney Spears şi Christina Aguilera". Vedeta a dansat provocator îmbrăcată doar într-o bustieră şi bikini de culoarea pielii.

Cu toate acestea, tânăra artistă, în vârstă de 20 de ani, susţine că reacţiile din presă sunt exagerate. "Ceea ce este impresionant e faptul că, deşi au trecut trei zile, oamenii continuă să vorbească. Se gândesc prea mult la asta. Vă gândiţi mai mult la asta decât m-am gândit eu. De fapt, nu m-am gândit prea mult, pentru că aşa sunt eu", spune Miley Cyrus. La scurt timp după prestaţia de la gala MTV VMA 2013, Miley a şocat din nou în videoclipul piesei Wrecking Ball, unde vedeta apare complet goală. Video-ul pentru melodie a fost regizat de controversatul art director Terry Richardson.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod