Hollywood: 5 pretenţii extreme ale divelor când sunt la muncă. Află-le dorinţele!

Vedetele sunt răsfăţate, iar pretenţiile pe care le au întrec de multe ori orice imaginaţie a omului de rând. Dar pentru că sunt iubite de milioane de fani, iar prezenţa lor este dorită în multe ţări, organizatorii se dau peste cap pentru a le îndeplini orice dorinţă, indiferent de cât este de extravagantă.
1 din 6

Lady Gaga îşi cară televizorul personal în turnee

Lady Gaga îşi cunoaşte adevărata valoare astfel că nu se zgârceşte cu pretenţiile la concerte. Potrivit reprezentaţilor Emagic, organizatorii concertului de la Bucureşti, artista a cerut ca în backstage să îi fie asigurată o atmosferă ca acasă. Astfel, cântăreaţa îşi aduce în turnee televizorul personal şi îi va fi pusă la dispoziţie o conexiune la o reţea de televiziune prin satelit. În plus, Gaga a cerut instalarea unei reţele de internet de mare viteză, pentru a se afla în permanentă legatură cu fanii săi.

Artista are mare grijă de sănătatea sa. Din acest motiv nutriţionistul personal al divei este nelipsit de lângă aceasta. El se ocupă ca vedeta să nu depăşească un anumit număr de calorii şi îi va pregăti salate, fripturi la grătar şi peşte.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Annew pe 17 Aug 2012, 16:39
    Pff

    Fite de vedete:-j.Aia vrea ca toti sa manance ca ea,una isi aduce tv.ul acasa si cealalta are nevoie de 5 dormitoare,zici ca o dormi in toate 5:-j.Pfff

    1
    0

  • dina pe 17 Aug 2012, 08:11
    atentie la nonvalori

    Care adevarata valoare? Niste sataniste fara morala , care tulbura mintile oamenilor, mai ales ale copiilor, adolescentilor! Isi permit extravagante pentru ca in spatele lor sunt alti sacali dornici de bani. Si din prostia "adoratorilor".

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod