Hollywood: 5 fete bune care s-au transformat în fete rele. Află-le poveştile!

Celebritatea afectează şi transformă personalitatea vedetelor. De la fete cuminţi, care erau văzute drept un exemplu de părinţii adolescenţilor din întreaga lume, s-au transformat peste noapte în fete "rele", cu atitudine şi ţinete obraznice. Iată 5 vedete ale căror evoluţii ne-au surprins.
1 din 6

Miley Cyrus

Hannah Montana nu a rămas decât o amintire pentru fanii Disney. Acum, Miley Cyrus s-a trasnformat într-o tânără extrem de sexy, care la doar 19 ani s-a logodit.

Transformarea vedetei a început cu schimbarea coafurii, schimbare care a şocat mii de fani. Miley a renunţat la pletele frumoase de copilă şi a optat pentru o frizură punk. "Niciodată nu m-am simţit mai bine ca acum. Asta sunt eu, coafura mă reprezintă", a răspuns cântăreaţa criticilor pe contul ei de Twitter.

Miley nu a schimbat doar coafura şi stilul vestimentar, ci a schimbat şi rolurile. De la adolescenta Hanah Montana, actriţa a trecut la filme care implică chiar şi scene de sex, precum cel din pelicula "LOL".

Miley Cyrus şi-a făcut debutul alături de tatăl ei, actorul şi cântăreţul Billy Ray Cyrus, în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani, iar acest rol a transformat-o aproape peste noapte în idolul adolescenţilor şi în una dintre cele mai bogate tinere de la Hollywood. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sonya_98 pe 18 Apr 2013, 15:58
    !!!

    Ce are Miley pe sân???! Pare ca are o banda adeziva! Mariti imaginea si o s-o vedeti! E putin lucioasa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod