Hollywood: 5 căsnicii distruse de femei

Care este păcatul care nu îi este iertat bărbatului în căsnicie? Trădarea, în cele mai multe cazuri. Femei înşelate există şi la Hollywood, nu numai în rândul oamenilor de rând. Iar cele mai multe dintre ele nu iartă şi preferă divorţul. Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Maria Shriver sunt trei dintre femeile care nu au iertat infidelităţile partenerului şi au decis să pună capăt relaţiei.
1 din 6

Jennifer Aniston şi Brad Pitt

5 ani de căsătorie a distrus Angelina Jolie când s-a îndrăgostit de Brad Pitt. Relaţia de dragoste dintre Brad şi Angelina a început pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith", în timp ce Brad era casătorit cu Jennifer. Brad şi Angelina au făcut publică relaţia lor în 2005, an în care Jennifer şi Brad au şi divorţat. De atunci, Pitt şi Jolie formează un cuplu cu şase copii, dintre care trei adoptaţi.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • me pe 1 Aug 2011, 16:40
  ce va mai place sa aruncati vina pe altii

  Sunteti nebune si disperate sa nu va fure barbatii altele...dar nu faceti nimic sa ii tineti langa voi, sa va iubeasca. Un barbat nu o sa te insele niciodata daca te iubeste si te respecta...dar asta e un lucru pe care, din pacate, prea putine femei stiu sa il faca.

  2
  0

 • kiss pe 31 Iul 2011, 14:14
  .........

  asa ii trebuie rusoaicei..io trebui barbatu alteia..acuma sa ii dea sa aibe..

  0
  1

 • kiss pe 31 Iul 2011, 14:11
  .......

  nu am cuvinte sa le descriu pe aceste femei...C...E

  0
  1

 • kiss pe 31 Iul 2011, 14:10
  ...

  si daca chiar el a incercat primul...daca ea era o femeie la locul ei stiind ca e insurat nu destrama o casnicie..nu le inteleg pe prapaditele astea,ce dracu nu isi pun ochi pe barbatii liberi..trebuie ele neaparat sa ia ce nu le apartin,sa distruga sufletul altei persoane,,cum dracu se gandesc ca pot sa-si cladeasca fericirea pe nefericirea altei persoane..

  1
  2

 • kiss pe 31 Iul 2011, 14:08
  ....

  eee lasa..daca cateaua nu face cu coada cainele nu se duce

  3
  1

 • sorell pe 30 Iul 2011, 02:44
  divorturi la Hollywood

  concluzia: pe aia de la Hollywood ii mananca-n fund, mai ceva ca pe maimute:)))))

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod