Hatice Tuba Buyukustun: "Sunt indragostita de personajul pe care-l interpretez"

Noroc cu pantoful, am putea spune atunci cand ne referim la cariera Tubei Buyukustun, interpreta lui Asi in serialul "Asi. Impotriva destinului".
Noroc cu pantoful, am putea spune atunci cand ne referim la cariera Tubei Buyukustun, interpreta lui Asi in serialul "Asi. Impotriva destinului". Model la origine, Tuba a fost descoperita chiar in timpul unei defilari, cand s-a impiedicat si i-a sarit un pantof din picior. Fara sa se piarda, si cu o naturalete iesita din comun, Tuba si-a scos si celalalt pantof si a continuat sa defileze in picioarele goale.

Dupa ce s-a terminat evenimentul, a primit propunerea de a da o proba pentru un rol intr-un serial, pentru ca intreaga scena de pe podium fusese urmarita de un producator de film.
De aici a pornit aventura sa prin cinematografie, chiar daca, atunci cand era mica, ura sa fie fotografiata sau filmata.

Foarte rezervata in ceea ce priveste viata ei sentimentala, Tuba prefera sa vorbeasca mai mult despre realizarile profesionale si mai putin despre relatiile pe care le are. Un pic din ambele aspecte, in exclusivitate, in interviul ce urmeaza.

"Sunt foarte norocoasa ca m-au ales sa fac parte din distributia acestui film..."

Vorbeste-ne putin despre rolul pe care il interpretezi in serialul "Asi. Impotriva destinului"?

Sunt indragostita de personajul pe care il interpretez. Imi place mult, este un rol care ma provoaca mereu si ma solicita foarte mult in acelasi timp, dar nu ma plang, fac totul din pasiune.

Care a fost prima impresie pe care ti-ai creat-o atunci cand ai citit scenariul?

Ca sunt foarte norocoasa pentru ca m-au ales sa fac parte din distributia unui serial atat de... „plin de sentiment”.
Poti simti acest lucru in fiecare secventa. Este o productie extraordinara si nu spun acest lucru pentru ca fac si eu parte din proiect, ci pentru ca simt acest lucru. Urmariti-l in continuare si nu veti regreta!

Trebuie sa-ti spun ca in Romania s-a creat o isterie legata de acest serial. Atunci cand ai acceptat acest rol te-ai gandit ca o sa se intample asa?

Cand am acceptat sa joc, banuiam ca va fi apreciat si placut de catre public, pentru ca aveam mare incredere in echipa care urma sa il produca. In distributie sunt mari nume ale teatrului si cinematografiei turcesti, si, nu in ultimul rand, scenariul este foarte bun.
Cand exista o armonie intre aceste ingrediente succesul vine de la sine.

De unde crezi ca vine succesul pe care il au serialele de acest gen?

Datorita calitatii lor, de la cum sunt realizate, de la povestile lor, de la scenarii, de la distributie, de la cum sunt prezentate povestile de viata, de la faptul ca te poti regasi in ele, ca sunt realiste si multe alte motive.

9 Martie 2009
 

Comentariile 51-56 din 56

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catinca pe 17 Mar 2009, 00:33
    Tuba Buyukustun

    Urmaresc serialul cu multa admiratie pentru toti actorii .Fiecare are locul lui bine ales si toti isi fac meseria cat se poate de bine, iar rezultatul este excelent.mi-as dori sa fie macar 3 serii sau mai mult , asaca la 1001 nopti. Dar ce transmit Asi si Demir nu-i doar un joc actoricesc , ce vad la ei nu am vazut la niciun cuplu de actori.Sper din suflet sa-i mai vad impreuna si in alte proiecte. Tuba Buyukustun ma fascineaza .De obicei femeile nu prea le simpatizeaza pe alte femei , actrite ,mai ales din seriale , filme.In general toate femeile admira si iubesc actorii, fac o pasiune ptr. ei .Si mie mi s-a intamplat sa-mi placa mai mult actorul dintr-un proiect decat actrita , dar de data asta fara nicio discutie , inca de la inceput mi-a atras atentia actrita, si nu dupa mult timp am iubit-o si o iubesc.Apoi imi plac si ceilalti actori. Tuba este speciala , este unica.Ii dorec tot binele din lume si am sa o urmaresc in continuare cu multa dragoste.

    3
    0

  • dragomir monica pe 16 Mar 2009, 18:58
    asi impotriva destinului

    de ce nu se difuzeaza in fiecare seara ? este serialul meu preferat mi-as dori mult sa il dati in fiecare zi

    1
    0

  • nety chiorean pe 13 Mar 2009, 18:20
    asi

    imi place f,mult serialul pacat ca se difuzeaza doar de 2 ori pe sapt.mi as dori in fiecare seara .imi plac actori si au talent .ma bucur pt ei.

    2
    0

  • nina pe 9 Mar 2009, 20:11
    Asi

    Imi place f. mult serialul Asi, implicit Tuba, este super faina d.t.p.d.v..Pentru mine este nr. 1 in domeniu .Imi place mult si Ihsan .

    4
    0

  • ando pe 9 Mar 2009, 19:51
    frumoasa,talentata si desteapta

    Nu stiu daca cine a facut interviul sa si documentat inainte.In primul rand aceasta actrita este una dintre cele mai bine cotate actrite din Turcia , plus succesul f. mare din Tarile Arabe.Nu se mentioneaza ca in toate proiectele in care a jucat , in toate a avut succes si multe alte lucuri .Plus ca a devenit o personalitate datorita muncii,talentului , inteligentei ei, nu a altora.Eu am aflat multe despre ea si am inteles multe lucruri .Citeam pe net ca a fost invitata la un eveniment in Bahrain unde a fost tratata,respectata ca o regina .Plus contractele pe car le are si le-a avut.Este o actrita de succes doar prin meritele ei.Serialul Asi este inca un proiect de suces in viata ei profesionala, unul care a facut-o si mai celebra .Mi-as fi dorit sa se mentioneze toate astea, sa se stie ca ea chiar daca este tanara, are o cariera frumoasa ,este un n ume inportant in Turcia si nu numai.Mi-a placut inerviul cu ea , a dat dovada ca este un om destept si modest. Bravo ei! M-ai rar asa ceva.

    5
    0

  • ANA pe 9 Mar 2009, 19:12
    Tuba Hatice

    O ador pe aeasta extraordinara actrita ! ma uit la serial ptr. ea ...proiectul este f.bun si ea ii da mai multa stralucire....sa-i dea Dumnezeu Tubei tot binele din lume!

    4
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod