„Go get it“, cea mai recentă piesă semnată Moonlight Breakfast, este coloana sonoră a spotului „Mea Pulpa“

Sub sloganul „Mea Pulpa”, Prigat lansează noile sortimente de sucuri cu pulpă de citrice, fără conservanți. Noua gamă Prigat cu Pulpă include trei variante: cu portocale, grapefruit și mandarine. Sticlele Prigat cu Pulpă au o formă nouă, fiind disponibile în varianta de 1,5 L.
„Prigat cu Pulpă este perfect pentru momentele în care vrei să te răsfeți cu ceva bun. Gustul proaspăt te ajută să vezi partea plină a paharului și să prinzi chef de viață. Este produsul potrivit în orice moment al zilei, când dorești să iei o pauză, să îți reîncarci bateriile și să te bucuri de experiența autentică a fructelor. Consistența plăcută și fină a citricelor, gustul intens de fruct, sunt calități ce recomandă și diferențiază acest produs”, spune Claudia Crișan, Brand Manager Juices & Flavors, PepsiCo România.

În coloana sonoră a spotului se regăsește cea mai recentă melodie a trupei Moonlight Breakfast, „Go Get It”, ce poartă semnătura Bazooka şi Christie, o melodie care surprinde perfect experiența oferită de Prigat cu Pulpă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod