LecTura de Vacanță, 4-5 iulie în Parcul Izvor din București

Rock FM dă în acest weekend startul caravanei LecTura de Vacanță. Primul eveniment are loc pe 4 și pe 5 iulie în Parcul Izvor din Capitală, unde bucureștenii vor putea face schimb de cărți, vor beneficia de sală de lectură în aer liber și de concursuri cu premii istețe. În plus, vizitatorii vor primi vouchere cu reduceri consistente pentru a-și cumpăra cărțile preferate.

UPDATE: Din cauza prognozei meteo pentru ziua de vineri, 4 iulie, ‘LecTura de Vacanta’, eveniment anuntat in Bucuresti (Parcul Izvor) in perioada 4-5 iulie 2014, se va desfasura doar in ziua de sambata, 5 iulie, cu incepere de la ora 15:00. Evenimentul se va incheia la ora 21:00.

LecTura de Vacanță începe vineri, 4 iulie, la ora 18:00 și continuă pînă la 23:00. Această primă zi va fi dedicată unei lecturi de seară, iar participanții vor beneficia de saltele, noptiere și veioze pentru o experiență cat mai autentică.

Cititorii vor putea împrumuta cărți pe toată durata serii de pe rafturile special amenajate.

LecTura de Vacanță, eveniment organizat de Rock FM și Școala de Valori, continuă sambătă, 5 iulie începand cu ora 15:00, spațiul din Parcul Izvor urmînd a fi împărțit în trei zone:

Zona de schimb de cărți, unde participanții au posibilitatea de aduce o carte din propria lor bibliotecă și de a pleca acasă cu alta, nouă.

Zona de activități, în care vor avea loc workshop-uri și concursuri cu premii în cărți.

Zona de lectură și relaxare dedicată cititului.
Aici, bucureștenii vor putea împrumuta cărți de la biblioteca în aer liber pusă la dispoziție de Rock FM cu sprijinul editurilor RAO, Litera și Curtea Veche.

Vizitatorii care aleg să se relaxeze prin lectură în acest weekend vor primi cîte un voucher cu o reducere de 20% la cărțile vîndute în Libraria RAO din București și 30 de lei gratuit pentru cumpărăturile mai mari de 99 de lei făcute pe www.litera.ro.

Evenimentul dă startul Caravanei LecTura de Vacanță, care, în această vară, va poposi în:

Cluj-Napoca: 13-14 iulie, Parcul Central
Sibiu: 16-17 iulie, Piata Mare
Brasov: 19-20 iulie, Piata Sfatului
Pitesti: 28-29 iulie, Parcul Trivale
Craiova: 30-31 iulie, Parcul Teatrului
Timisoara: 2-3 august, Strada Marasesti
Iasi: data va fi anunţată ulterior
Mamaia: 16-17 august

LecTura de Vacanță preia și promovează cauza cîștigătoare a campaniei „Rebel cu cauză” desfășurată în 2013 de Rock FM, intitulată „Lectura este o formă a fericirii.
Ultima la care vom renunţa”. Rock FM este primul radio din România care a ales împreună cu ascultătorii săi să resusciteze unul dragostea pentru lectură. Într-o Românie care începe să prindă glas şi curaj pentru proteste, rockul este nu doar o formă de manifest, ci și un spirit care ne uneşte să luptăm pentru mai bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod