Frumuseţe de vedetă. Reea foloseşte zeama de lămâie pentru a da strălucire părului

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Cântăreaţa Reea, care la mijlocul lunii aprilie a colaborat cu Muneer pentru melodia „O să-ţi pară rău“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Reea: Nu fac mari sacrificii, însă încerc să am o alimentaţie cât mai echilibrată, bogată în fructe şi legume, aceasta fiind cea mai bună şi naturală sursă de energie. Îmi place să fac mişcare când am timp liber, nu am vicii precum tutunul, alcoolul sau cafeaua, şi încerc să adopt tot timpul o atitudine pozitivă, stresul fiind principalul factor al deteriorării corpului şi minţii noastre.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Nu am ţinut niciodată vreo dietă drastică.

Provin dintr-o familie în care se găteşte bine şi se mănâncă sănătos. Niciodată nu mi-am refuzat vreo poftă culinară şi nici nu mi-am supus corpul la “torturi”. Secretul meu este că mănânc orice, inclusiv dulciuri, dar în porţii mici. În plus, am nişte limite bine stabilite, pe care niciodată nu le depăşesc.

Hidratarea este esenţială pentru a avea un ten frumos şi sănătosReea
Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?

În ultima perioadă n-am mai apucat să trec pe la sala de fitness, din cauza programului încarcăt, însă obişnuiam să merg de 2-3 ori pe săptămână. N-am renunţat, totuşi, la exerciţiile pe care le fac acasă, câte 20 de minute de sport în fiecare seară.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Îmi place să mă plimb în natură, să mă dau cu rolele, să joc volei.
Aceste activităţi mă relaxează şi îmi dau un tonus bun. Mi-ar plăcea să ştiu să înot, dar am de gând să-mi depăşesc teama de apă şi să învăţ.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Cel mai bun truc de înfrumuseţare pentru mine este automotivarea. Dacă mă simt bine în pielea mea şi am încredere în mine, automat transmit acelaşi lucru şi în exterior, şi asta mă face puternică, frumoasă şi încrezătoare.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Hidratarea este esenţială pentru a avea un ten frumos şi sănătos. Este o regulă pe care încerc să nu o încalc niciodată, de aceea obişnuiesc să am tot timpul la mine o sticlă de apă.

În felul acesta îmi ajut organismul să scape de toxine şi îmi menţin pielea mai fină şi mai hidratată. Totuşi, sunt o norocoasă, pentru că nu am avut probleme cu tenul şi nici nu a trebuit să fac mari eforturi în sensul acesta.

Îmi clătesc părul cu ceai din frunze de nucReea
Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Având părul foarte lung, este puţin mai dificil de întreţinut şi necesită mai mult timp. Încerc să evit cât mai mult plăcile care ard părul, îl usuc mai mult natural şi din când în când mai folosesc câte un remediu de la bunica.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Îmi clătesc părul cu ceai din frunze de nuc, e un remediu natural foarte bun care previne căderea părului.
De asemenea, zeama de lămâie este excelentă pentru a da strălucire părului şi a-l face mai puternic. O dată pe săptămână, după spalare, îmi clătesc părul cu apa călduţă în care am stors o lămâie. Rezultatul este excelent şi nici nu este costisitor.
 
O dată la câteva luni îmi prepar o mască pentru ten dintr-un gălbenuş de ou amestecat cu miere şi câteva linguriţe de lapte. Ingredientele pot varia şi le putem combina după preferinţe.

21 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod