Frumuseţe de vedetă. Paula Chirilă dezvăluie reţetele folosite pentru îngrijirea părului

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.
Paula Chirilă, prezentatoare, alături de Cristina Cioran, a emisiunii „Draga mea pritenă“, de la Kanal D, a acceptat să le dezvăluie cititoarelor eva.ro cum îşi îngrijeşte tenul şi părul.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Paula Chirilă: Atunci când simt că am luat câteva kilograme în plus, încerc să micşorez porţile, încerc să fiu mai atentă la ceea ce mănânc. Deşi sunt foarte pofticioasă, mă abţin de la dulciuri.

Acasă mă pot controla în ceea ce priveşte alimentaţia, dar, dacă ies în oraş, se dezlănţuie un adevărat dezmăţ culinar.


Ce diete ai ţinut şi ce a dat rezultate în cazul tău?

Am ţinut toate dietele (râde). Din păcate, ele dau rezultate, dar pe moment. O dietă trebuie să fie un stil de viaţă sănătos. Acesta dă rezultate, nu dieta în sine pe o anumită perioadă de timp.

De asemenea, şi renunţarea la porţiile uriaşe, la dulciuri, la băuturile dulci, carbogazoase (chiar şi sucurile naturale te pot îngrăşa dacă bei prea multe), mesele regulate te ajută să-ţi menţii silueta.

Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?

Merg de 2-3 ori pe săptămână, dar, din cauza faptului că am avut o entorsă la picior, nu pot face tot felul de mişcări, ci mă rezum la fitness cu ajutorul unui aparat de electrostimulare musculară.
O jumătate de oră cu acel costum este echivalentul a şase ore de exerciţii fizice.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Mi-am preparat un scrub pentru piele din zaţ de cafea cu miere de albine. De cele mai multe ori, îmi prepar singură creme şi loţiuni cu ingrediente cumpărate de pe internet.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Niciodata nu mă culc nedemachiată, indiferent de oră. Am un ritual de la care nu mă abat niciodată de foarte mulţi ani.


Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Îl spăl ori de câte ori este nevoie, aplic măşti de păr, urmez sfaturile hairstylistului meu, Robert Popovici, căruia îi sunt devotată de 10 ani, pentru că întotdeauna a avut grijă de părul meu şi m-a sfătuit.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Folosesc foarte multe. De la cremele de faţă cu ceai verde şi ulei de argan, până la ulei de jojoba, acid hialuronic, coenzima Q10, vitamina C, aloe vera. Acasă la mine este ca la drogherie.

Ultimul experiement pe care l-am făcut pentru păr a fost acela când mama mi-a zis, şi am crezut-o, să pun borş în apa cu care îmi clătesc părul, şi nu prea mi-a plăcut.
Nu este ca atunci când foloseşti un pic de oţet.
26 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod