Frumuseţe de vedetă. Claudia Pavel (Cream) îşi îngrijeşte părul cu măşti cu ulei de măsline

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.
Cântăreaţa Cream, pe numele ei real Claudia Pavel, care s-a apucat şi de actorie şi are rolul principal în filmul „Terapie pentru crimă“, care rulează acum în cinematografele din toată ţara, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Claudia Pavel (Cream): Mănânc cât pot de sănătos şi fac sport când am timp, pentru că, de când sunt mămică, nu am luxul de a-mi face programul doar în funcţie de mine.

Cât de des mergi acum la sala de fitness?

Înainte să-l am pe Noah, mergeam aproape în fiecare zi, de cand a apărut el, lucrurile s-au schimbat şi fac totul în funcţie de el.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Îmi place să fac cardio, să alerg...
după Noah (râde), fac kick boxing, vara joc volei pe plajă, înot. Mai merg la fit express, o variantă mai scurtă şi eficientă de fitness, care nu dureaza decât 20 de minute.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Da, am ţinut diete până am descoperit că nu există vreo dietă minune, ci singura soluţie pentru a arăta şi simţi bine este un stil de viaţă sănătos, fără excese.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Demacherea şi hidratarea tenului.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Folosesc măşti şi şampoane speciale pentru părul creţ.
Mai mult decât atât, pentru păr îmi sunt foarte folositoare şi măştile cu ulei de măsline făcute în casă.
18 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod