Frumoasa Mădălina Ghenea, devoratoarea de bărbaţi celebri şi bogaţi - VIDEO

Românca Mădălina Ghenea, inclusă în „Top 100 cele mai frumoase femei din lume“, are lipici la bărbaţii faimoşi de pe întreg mapamondul.

Cu toate că este râvnită de foarte mulţi artişti din Italia şi de peste Ocean, Mădălina Ghenea a fost cuplată şi cu români. Cel mai cunoscut dintre aceştia este Dragoş Săvulescu, acţionar al clubului Dinamo.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de peste doi ani, însă s-au despărţit spre sfârşitul anului 2011. Se spune că Dragoş Săvulescu a divorţat de soţia lui pentru a fi împreună cu Mădălina Ghenea, fotomodelul convingându-l să se mute împreună în Italia. Mai mult, acţionarul lui Dinamo a fost convins de iubita lui să meargă la sală şi să devină şi el un model.

În momentul în care acesta a încercat să obţină câteva contracte, Mădălina Ghenea l-a părăsit şi el a fost nevoit să revină în România. „A fost o relaţie frumoasă, fără interese, cum s-a scris. Nu am dorit să facem publică relaţia noastră. Despărţirea noastră s-a realizat fără lacrimi, fără vreun moment dramatic, tragic sau comic. Pur şi simplu avem drumuri diferite. Nu m-a părăsit pe mine nimeni, nici eu nu am părăsit pe nimeni. A fost vorba de o decizie comună“, a spus Dragoş Săvulescu la câteva luni după ce relaţia dintre el şi Mădălina Ghenea s-a încheiat.



Cu toate că nu a vrut să recunoască, acţionarul lui Dinamo a fost părăsit de Mădălina Ghenea, care a sărit în braţele fotbalistului Marco Borriello, recunoscut ca fiind un adevărat Don Juan.

Relaţia dintre cei doi nu a durat foarte mult, la doar câteva luni presa din Peninsulă afirmând că Mădălina Ghenea l-a părăsit pe fotbalist pentru a forma un cuplu cu Leonardo DiCaprio.

Mădălina şi Leonardo au fost surprinşi împreună de paparazzi, la doar cinci luni după ce actorul s-a despărţit de Blake Lively. Pentru a-i demonstra cât de mult o iubeşte, actorul i-a împrumutat Mădălinei una dintre maşinile ei de lux. După doar câteva luni, frumoasa româncă s-a despărţit şi de starul american, afirmând în cadrul unui interviu că nu are timp de relaţii serioase.

Însă, imediat după ce s-a despărţit de Leonardo DiCaprio, fotomodelul a fost văzut în compania lui Adrien Brody, actor care a curtat-o mai multe luni la rând. Din păcate, nici această relaţie nu a fost una de lungă durată, iar Mădălina a rămas singură în luna ianuarie a acestui an.



Luna mai a găsit-o însă în braţele lui Gerard Butler, unul dintre cei mai sexy actori din lume. În ciuda faptului că a fost fotografită la braţul acestuia, Mădălina a negat că ar avea o relaţie cu Gerard. Ea a afirmat că sunt doar buni prieteni şi că se întâlnesc doar pentru a merge împreună la diferite evenimente. Evident, niciun jurnalist, fie el român sau străin, nu a crezut-o pe Mădălina.

După ce timp de câteva luni nu s-a mai auzit nimic de ea, Mădălina Ghenea a reapărut în atenţia presei, datorită peliculei „Dom Hemingway“, în care va filma alături de Jude Law. Potrivit presei internaţionale, între româncă şi britanic este posibil să se fi înfiripat deja o idilă.

Despre Mădălina Ghenea se spune că ar mai fi avut în trecut şi o relaţie cu Eros Ramazzotti, după ce a apărut într-un videoclip de-al artistului. Cei doi s-au sărutat în clip, iar presa din Italia a răspândit zvonul conform căruia românca şi italianul au avut o aventură şi după terminarea filmărilor.

De frumuseţea Mădălinei Ghenea a fost atras şi actorul Rowan Atkinson, interpretul fabulosului Mr. Bean, care a invitat-o pe româncă la o plimbare cu automobilul lui BMW 328 Roadster din 1939.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

9 Octombrie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • leo pe 10 Oct 2012, 00:35
    asa da

    o femeie splendida cu principii morale , nu se compara cu parasutele de la noi din tara, modesta, cu bun simt, serioasa, demna, cu o personalitate puternica, toti care ati comentat sunteti prea josnici sa intelegeti ca mai exista si femei superbe si serioase care nu canta la flaut ca sa-si tina mitocanu' langa ele sau sa avanseze in cariera dar pe voi va depaseste ca traiti intr-o mocirla unde e un mod de viata sa fi zdreanta, asa ca cioku mic...

    3
    3

  • dan pe 9 Oct 2012, 19:37
    aha

    nu se mai zice cwrva se zice devoratoare ....uf ce e si cu romani astia cwrve virgine ;)

    7
    2

  • onutta21 pe 9 Oct 2012, 12:06
    ***

    ea ii devoreaza pe ei si ei o devoreaza pe ea ......

    2
    0

  • defiance pe 9 Oct 2012, 09:41
    tz, tz, tz

    Din ciclul " hai sa mai barfim putin".Cu ea ce aveti????

    4
    2

  • v pe 9 Oct 2012, 09:40
    intrebare

    ....dovoratoare? şi câţi a mâncat până acum? ....of, ce titlu dezgustător!

    7
    1

  • Johann pe 9 Oct 2012, 07:51
    ?

    Pe cei pe care ii devora de unde ii incepe ?

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod