Fostul soț o vrea înapoi: Nick Cannon și-a mărturisit iubirea pentru Mariah Carey, deși a făcut 4 copii cu 3 femei într-un an

La șase ani de la divorț, rapperul, actorul și prezentatorul de televiziune Nick Cannon i-a făcut o declarație de iubire fostei sale soții, cântăreața Mariah Carey. El i-a dedicat fostei sale partenere de viață melodia „Alone”, cel mai nou single al lui, care a fost lansat zilele trecute.

Cannon speră să se împace cu Mariah, deși au trecut șase ani de la divorțul lor, timp în care a devenit tată de patru ori într-un an, cu trei femei diferite.

Mariah Carey și Nick Cannon s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii, gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de zece ani. S-au despărțit în anul 2014, iar divorțul lor a fost finalizat după doi ani.


În melodia scrisă pentru fosta sa soție, vedeta în vârstă de 41 de ani îi mărturisește acesteia că încă o mai iubește și speră să se împace, potrivit Daily Mail.

La începutul melodiei „Alone”, Cannon spune că simte „numai iubire” pentru Mariah, în vârstă de 52 de ani.
El adaugă că „va sta departe” de ea și de actualul ei partener, dansatorul Bryan Tanaka.


Mariah Carey și actualul său partener de viață, dansatorul Bryan Tanaka (Foto: Instagram/mariahcarey)

„Încerc să păstreze distanța. Am învățat să spun că sunt în regulă, deși îmi lipsești”, mai spune rapperul în melodia dedicată fostei soții.

Acesta adaugă că își dorește să se întoarcă în timp, la începutul relației lor.

El mai spune că deși nu și-ar dori să stea în calea fericirii cântăreței, „nu poate șterge” amintirile din perioada în care erau împreună.


„Indiferent cât de mult te vreau înapoi, probabil este mai bine unde ești acum”, adaugă el în versurile noii sale melodii, înainte de a face referire la viața sa amoroasă turbulentă.

Acesta spune că s-a obișnuit ca „modele, cântărețe și actrițe să spună că sunt însărcinate cu mine”, făcând referire la faptul că a devenit tatăl a patru copii într-un singur an.

Melodia se încheie cu un pasaj în care Cannon spune „uneori mă întreb...
cum am ajuns aici? Simt că am distrus totul și nu mă pot opri din plâns.”

Într-un comunicat de presă trimis de reprezentanții rapperului, citat de Entertainment Tonight, este specificat faptul că noul cântec este „o odă pentru Mariah Carey”.


Nick și Mariah s-au întâlnit pentru prima dată în 2008 și s-au căsătorit după numai șase săptămâni de relație. Ei au depus actele de divorț în 2014, s-au împăcat pentru o perioadă scurtă de timp în 2015, iar divorțul a fost finalizat în 2016. Gemenii lor, Moroccan și Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Cei doi au rămas apropiați și după divorț, fiind implicați împreună în creșterea gemenilor.

După divorțul de Cannon, Mariah Carey a avut o relație cu miliardarul James Packer, cu care a fost logodită pentru o perioadă scurtă.
După separarea de omul de afaceri, cântăreața a început o relație marcată de numeroase despărțiri și împăcări cu dansatorul Bryan Tanaka.


Cannon a avut numeroase aventuri de la divorțul de cântăreața americană. În prezent, acesta este tatăl a șapte copii cu patru femei diferite și așteaptă al optulea copil cu cea de-a cincea femeie.

El are doi copii cu modelul Brittany Bell - un fiu, pe nume Golden, născut în februarie 2017, și o fiică, numită Powerful Queen, născută în decembrie 2020.

În iunie 2021, DJ-ul Abby De La Rosa i-a adus pe lume pe gemenii Zion și Zillion. Câteva săptămâni mai târziu, Cannon a devenit tată pentru șaptea oară, după ce modelul Alyssa Scott a născut un băiețel. Bebelușul a murit la numai cinci luni, în decembrie 2021, din cauza cancerului la creier.

În ianuarie 2022, Cannon a anunțat că așteaptă un băiețel cu modelul Bre Tiesi.

Foto: Hepta; Instagram/mariahcarey; Instagram/nickcannon

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod