Fiul cel mic al cuplului Victoria și David Beckham, aproape gol pe coperta unei reviste: „E minor. De ce a avut voie să pozeze așa?”

Cruz Beckham, fiul în vârstă de 17 ani al celebrului cuplu David și Victoria Beckham, a apărut pe coperta revistei i-D cu pantalonii în vine și fără tricou. 

Imaginile au fost criticate de userii de pe rețelele de socializare, care au remarcat faptul că adolescentul pozează în ipostaze sexy și are tatuaje, deși este minor.

Cruz, care este cel mai mic dintre cei trei fii ai starurilor David și Victoria Beckham, a împlinit 17 ani pe 20 februarie. El a apărut pe coperta revistei în lenjerie intimă și cu pantalonii în vine.


Userii de pe rețelele de socializare au considerat că imaginile sunt controversate și au fost realizate când acesta avea 16 ani, numind ședința foto „sexualizarea fără rușine a unui minor”, potrivit Daily Mail.

De asemenea, aceștia s-au arătat revoltați de standardele diferite care s-ar fi aplicat dacă o adolescentă ar fi pozat în ipostaze similare.

„Coperta cu Cruz Beckham aproape dezbrăcat, la 17 ani, oferă exemplul clar de dublu standard.
Imaginați-vă indignarea tuturor dacă ar fi fost o fată de 17 ani”, a scris un user pe Twitter.


„De ce este acceptat ca Cruz Beckham să apară în poze în chiloți, cu mâna în zona genitală, arătând că are tatuaje, deși nu are vârsta legală pentru ele, având în vedere că avea 16 ani când au fost făcute acele fotografii? Și de ce Victoria le promovează? Este un copil!”, a comentat o altă persoană.

Cruz a postat imaginile și pe contul său de Instagram, fiind întâmpinat de remarci similare din partea fanilor. „A împlinit 17 ani azi, deci în aceste poze este un băiat de 16 ani. Cam ciudat.
Sexualizați un copil”, a scris un user.

„Nu este genul de fotografie în care să apară un băiat minor”, a comentat o persoană la postarea de pe Instagram.

În interviul pentru revista i-D, adolescentul a vorbit despre cariera sa muzicală și planurile lui de a deveni un artist de succes. 


Cruz calcă pe urmele mamei sale, fostă membră a trupei Spice Girls. El a dezvăluit că lucrează în prezent cu compozitorul Poo Bear, care a realizat piese de succes pentru staruri precum Usher sau Justin Bieber. „Am lucrat în studio și am făcut câteva piese împreună”, a dezvăluit Cruz.

La începutul acestui an, David Beckham s-a confruntat la rândul său cu critici pe rețelele de socializare.
Fostul fotbalist a postat pe Instagram o fotografie în care o sărută pe buze pe fiica sa, Harper, în vârstă de zece ani, deși a mai fost criticat în trecut pentru că o sărută pe Harper pe gură.


„Este o fată mare acum, este timpul să nu o mai săruți pe buze”, a scris un user.

În ciuda faptului că a primit numeroase comentarii negative în urma unor imagini similare, David nu pare să fie deranjat și își sfidează fanii postând în continuare fotografii în care își sărută copiii pe buze.

David are o relație la fel de apropiată și cu ceilalți copii ai săi. În septembrie 2021, el i-a urat la mulți ani fiului său, Romeo, postând pe Instagram o imagine veche în care îl sărută pe gură.

Foto: Hepta; Instagram/cruzbeckham; Instagram/davidbeckham
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod