Finala Europa League: Top 7 cei mai sexy fotbalişti. Vezi cum arată!

Întreaga ţară vorbeşte, în aceste zile, despre Finala Europa League, care a avut loc la Bucureşti, şi despre jucătorii celor două echipe finaliste: Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. Sunt fotbalişti de renume, sportivi de talie mondială, dar şi nişte bărbaţi foarte sexy. Aşa că, ne-am gândit să facem un top şi să îi prezentăm pe cei mai arătoşi dintre ei. Echipa câştigătoare, atât pe teren cât şi în clasamentul nostru, este Atletico Madrid. 
1 din 8

Radamel Falcao, cel mai sexy jucător de la Atletico Madrid

Radamel Falcao, omul meciului, cel care a înscris două goluri, are 26 de ani şi s-a născut în Columbia. Este atacant la Atletico Madrid de anul trecut, iar porecla sa este "tigrul". După evoluţiile de la Atletico, preţul lui Falcao s-a dublat, fiind dorit de Chelsea, Real Madrid şi Manchester City. Radamel e şi unul dintre liderii grupului de credincioşi "Locos por Jesús" (n.r. - Nebuni după Iisus). De altfel, pe soţia sa, Lorelei, o argentiniancă cu rădăcini germane, a cunoscut-o într- o biserică evanghelică, pe vremea când juca pentru River Plate. S-au plăcut, s-au logodit, iar ulterior au format o familie. "Prima impresie a fost că e foarte chipeş, după aceea mi-am dat seama că are şi un suflet mare. În teren însă e altul, de nerecunoscut, o fiară", dezvăluie Lorelei, soţia sa.

10 Mai 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristian pe 10 Mai 2012, 14:58
    In cautarea ta

    Buna ma cheama Cristian si am 27 de ani sunt din Bucuresti si vreau sa cred ca pe undeva exista si pentru mine aceea fata potrivita,daca crezi ca merit 5 minute din timpul tau ia id meu bond_aikon007 si intra sa stam de vorba.mersic frumos ptr timpul acord

    0
    0

  • ana pe 10 Mai 2012, 11:03
    ....

    nush ce vedeti la ei...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod