EXCLUSIV. „Trădarea“, noul „Suleyman“ de la Kanal D. Interviu cu Ayca Bingol, vedeta serialului



Cum ar trebui să reacţioneze o femeie atunci când este înşelată?

Aşa cum simte. Nu pot da sfaturi referitoare la o astfel de situaţie, pentru că nu se cade. Fiecare dintre noi, femeie sau bărbat, putem reacţiona în funcţie de situaţia în care ne aflăm şi, mai ales de persoanele implicate, pentru că, atunci când ai copii, judeci de două ori pe ce drum să o apuci, iar grija pentru aceştia primează.

În Macedonia, producţia a devenit atât de populară încât guvernul a adoptat un proiect de lege pentru a limita difuzarea serialelor turcești în timpul zilei și în  prime time, cu scopul de a reduce influența turcească în Macedonia.

Are un mesaj atât de puternic acest serial?

Oricine se poate regăsi în drama acestei familii, pornind de la adulter, până la situaţia delicată a copiilor. Dincolo de povestea general valabilă, există un context social care „agravează“ circumstanţele şi le face şi mai dramatice. În Turcia acelor ani, femeia era total supusă bărbatului, cutumele sociale nu îi permiteau să fie liberă. Să divorţezi era un act aproape sinucigaş pentru o femeie. Dacă aceasta avea şi copii, era cu atât mai tragic.
Serialul a avut success şi datorită reconstruirii, în detaliu, a atmosferei anilor ’60.

Pornind de la vestimentaţie, la elemente de recuzită şi ambient. Mulţi telespectatori sunt nostalgici, alţii, mai tineri, descoperă frumuseţea „vintage“ a acelei perioade.

8 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod