EXCLUSIV. Paula Pavel, Beauty Adviser român la Hollywood: "Amy Adams a arătat ca o fată de la țară la Globurile de Aur 2015"

 
Topul celor mai bune apariţii pe covorul roşu al Globurilor de Aur 2015


1. Naomi Watts
Un make up foarte reuşit: culoarea rujului e foarte frumoasă, ochii foarte bine puși în evidență de fardul verde metalic (probabil Anastasia Beverly Hills), fața și corpul sunt subtil machiate și conturate, culoarea rochiei îi complimentează pielea, rujul și restul machiajului.


 
2. Reese Witherspoon
Arată în sfârșit că este o femeie frumoasă! Fardul de obraz excelent ales - piersică amestecat cu bronz, iar fardul verde metalic e un trend.

Părul foarte frumos  coafat,  ușor retro, pe o parte, se continuă cu un body make up cu un glow superb.


 
3. Emily Blunt
Superbă este cuvântul. Te uiți la ea - totul pare atât de simplu și de frumos, părul e de zână, ca și rochia de altfel, machiajul foarte simplu, fardul maro ales pentru ochi este perfect potrivit cu nuanţa ochilor ei.


 
4. Jessica Chastain  
Da, asta se numește să ieși din casă pregătită! Părul este superb, culoarea make up-ului îi flatează trăsăturile; pielea, părul sunt toate în ton cu rochia atelier Versace „to die for”.


 
5. Kate Beckinsale
Întotdeauna știe „cum”! Sunt femei care știu efectiv ce au de făcut, iar Jennifer Lopez și Kate știu să arate de un million de dolari sau euro :). Pielea, părul, coafura,culoarea pielii, glow-ul și rochia, totul e pus la punct!


 
6. Amal Clooney
Arată ca o prințesă, un make up foarte frumos, impecabil continuat pe corp în aceeași manieră, culoarea fardului și rujului sunt interesant alese. Părul putea fi mai bine „lucrat”: insistat pe părul ei, nu pe extensii.


 
7. Jennifer Lopez
O regină, deşi a exagerat un pic cu machiajul  și cu părul; ar fi trebuit să aleagă ori una ori alta. În pofida acestor exagerări, tot arată fabulos, iar rochia Zuhair Murad i s-a potrivit de minune. Părul este mult prea tapat, de exemplu. Jennifer Lopez poartă așa numite „hair piece”, o bucată de  perucă, în față are părul ei pentru un aspect natural și în rest peruca. Acum nu mi s-a părut că a avut efectul scontat: textura părului și culorile nu se potriveau cu părul ei.

În rest, culoarea pielii, glow-ul, totul e aranjat până la cel mai mic detaliu...




Foto: Hepta

12 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod