EXCLUSIV Bianca Ioniţă: „Giulia este sora pe care nu am avut-o în familie“

Bianca Ioniţă, prezentatoarea Ştirilor Kanal D din weekend, de la ora 12.30, se declară gurmandă şi pofticioasă, nefiind adepta curelor de slăbire. Vedeta de la Kanal D ne-a acordat un interviu în care a vorbit atât despre viaţa ei din spatele camerelor de filmat, cât şi despre cariera ei.

Bianca Ioniţă, prezentatoarea Ştirilor Kanal D din weekend, de la ora 12.30, se declară gurmandă şi pofticioasă, nefiind adepta curelor de slăbire.

Vedeta de la Kanal D ne-a acordat un interviu în care a vorbit atât despre viaţa ei din spatele camerelor de filmat, cât şi despre cariera ei.

eva.ro: Cum te simţi în familia Kanal D, ţinând cont că ai mulţi ani de când faci parte din această echipă?

Bianca Ioniţă: De la început m-am simţit apreciată, iubită şi respectată. Suntem şi lucrăm ca o familie şi mă bucur că mă aflu în continuare la Kanal D, după 5 ani.

Spre deosebire de alţii, tu munceşti în weekend şi eşti liberă în timpul săptămânii. Cum arată o zi obişnuită din viaţa ta, atunci când nu mergi la muncă?

Nu aş schimba pentru nimic programul actual.

O zi obişnuită înseamnă: mic dejun, scos câinele, mers la sală şi la masaj, gătit prânzul, scos iar câinele, iar după amiaza mi-o dedic diverselor evenimente la care trebuie să particip.

Ai locuit mult timp în Italia. Ce ai făcut acolo?

Acolo am avut o emisiune tv de lifestyle, o prezentam, se numea „Movida“ şi era pentru o televiziune locală, Teleradioerre.

Ştiu că eşti bună prietenă cu Aylin şi cu Giulia. Cum te înţelegi cu ele? Ce vă leagă?

Sunt bună prietenă cu Giulia, cu Aylin mă văd şi mă aud rar, dar chiar şi aşa avem o chimie extraordinară. Giulia este sora pe care eu nu am avut-o în familie şi cu asta am spus totul.



Eşti pasionată de sporturile extreme. Care este cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o până acum?

Nebunie? Hmm...

sporturile extreme în general sunt o nebunie. Păi cea mai frumoasă experienţă a mea a fost când eram începătoare la snowboard şi m-am urcat singurică pe gheţarul Montblanc şi mi-am dat drumul pe munte. Acolo am învăţat cu adevărat să mă dau cu placa. Suuuuperb.

Ai acasă un arici. Cum îl cheamă şi ce alte animale îţi plac?

Da, am un arici, îl cheamă Richiu, dar mai am şi un bulldog francez. Îmi plac animalele în general, dacă aş putea, le-aş lua pe toate acasă.

Care este din punctul tău de vedere secretul unei vieţi de cuplu armonioase?

Comunicarea, respectul şi iubirea. E un fel de Sfânta Treime pentru mine. Dacă acestea nu există, atunci nu mergem amândoi în aceeaşi direcţie.

Cum arată bărbatul ideal pentru tine?

Este acel bărbat care mă înţelege, este lângă mine, mă acceptă şi mă iubeşte cu bune şi cu mai puţin bune.


Eşti blondă natural... Crezi că bancurile despre blonde sunt adevărate?

Bancurile cu blonde au fost inventate cu un motiv şi pornind de la ceva sau de la cineva. Poate că există un adevăr acolo, undeva... Dar doar pe seama oamenior importanţi se fac bancuri, asta ca să fim în spirit de glumă. (râde)

Ce ritualuri de frumuseţe foloseşti ca să te menţii mereu tânără?

Folosesc produse naturale pentru corp şi ten, iar mâncarea sănătoasa şi hidratarea mă ajută în sensul acesta. Trebuie să recunosc faptul că şi părinţii mei au avut un cuvânt de spus în dezvoltarea mea, genele fiind tinere.

Ţii dietă? Ce alimente eviţi şi ce alimente preferi atunci când eşti la regim?

Nu ţin dietă, pentru că sunt gurmandă. De ceva vreme încoace nu mai mănânc carne de pui şi de porc, pâine foarte rar şi prăjelile deloc.

Cei care îţi urmăresc activitatea au observant că îţi plac foarte mult brăţările şi eşti şi foarte îndemânatică în a le confecţiona chiar tu.
Le faci pentru prieteni sau pot fi achiziţionate de oricine?


De vreo 2 ani, am afacerea mea cu brăţările handmade BiBu şi ele se pot achiziţiona ori de pe Facebook, ori direct de pe site-ul oficial. A pornit iniţial ca o joacă pentru mine, eu fiind înnebunită după brăţări!

30 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod