Gwyneth Paltrow, sexy la 40 de ani: Actriţa arată superb în lenjerie intimă

Anul acesta împlineşte 41 de ani, dar Gwyneth Paltrow n-a arătat niciodată mai bine. Vedeta îşi dezvăluie silueta incredibilă într-o scenă sexy din trailerul ultimului ei film.
Anul acesta împlineşte 41 de ani, dar Gwyneth Paltrow n-a arătat niciodată mai bine. Vedeta îşi dezvăluie silueta incredibilă într-o scenă sexy din trailerul ultimului ei film.
 
Lungmetrajul "Thanks for Sharing" îi mai are în distribuţie pe Mark Ruffalo şi pe cântăreaţa Pink. Personajul principal al filmului este o femeie, Phoebe, interpretată de Gwyneth, care încearcă să facă faţă dependenţei de sex a iubitului ei.

În clipul difuzat online, Gwyneth Paltrow apare în timp ce dansează senzual, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, de culoare neagră, în fața iubitului, căruia îi spune: "Hei, dragule, vrei să dansăm?". Dar prietenul ei, Adam, interpretat de Ruffalo, îi răspunde: "Asta o să mă ducă spre niște locuri în care nu vreau să ajung acum."
 
 
 
 
 
Adam încearcă de fapt să reziste dependenței de sex care a pus stăpânire pe el și despre care i-a mărturisit iubitei sale abia după ce relația lor s-a dezvoltat.

Trailerul începe cu secvența în care Adam o cunoaște pe Phoebe la o petrecere, apoi povestea se încinge cu o scenă în care blonda sărută mai multe fructe pe care Adam le ține între buze, în timp ce ei stau pe o bancă, în parc.
 
 

Abia în următoarea parte aflăm că Adam este dependent, în timp ce el ia parte la întrunirea unui grup de 12 persoane. "Salut, numele meu este Adam și sunt dependent de sex. Și sunt recunoscător că sunt liniștit azi", spune el. 
Apoi îl urmărim pe Tim Robbins care îi răspunde lui Adam: "Sunt mândru să fiu susținătorul tău."
 
La ședință participă și Dede, personajul interpretat de Pink.
 
 

Mai târziu, Phoebe află că sobrietatea lui Adam provine din dependența sa, pe care el încearcă să și-o țină în frâu. Când ajunge la momentul adevărului, acesta îi spune iubitei lui: "Am făcut recuperare timp de cinci ani". "Pentru ce?", îl întreabă ea. "Sunt dependent de sex", îi spune el. "Asta nu e ceva ce spun de obicei bărbații atunci când sunt prinși că înșeală?", îl întreabă ea.
 
 

Filmul regizat de Stuart Blumberg, care a scris și scenariul, va fi lansat pe 13 septembrie. Până atunci, silueta sexy a actriței Gwyneth Paltrow promite destul de mult.
 
 
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Iunie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aliss pe 4 Iul 2013, 14:22
    Nu arata deloc bine in lenjerie

    Subscriu la comentariul lui bob, nu arata deloc bine in lenjerie si pe deasupra nu mi se pare ca are prea mult talent actoricesc

    0
    0

  • bob pe 28 Iun 2013, 14:48
    sa fim seriosi !

    Actrita joaca foarte bine,e draguta,(nu o mare frumusete cum o vad americanii),dar ca arata asa bine in lenjerie....nici vorba ! Nu are talie,posteriorul e plat,picioare prea subtiri sus....nu e varsta de vina,se vede ca lucreaza la sala,e vorba de 'materialul clientului'..Lenjeria sta ca pe gard...pacat de ea !

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod