Drama Alexandrei Stan. Va reveni în topurile muzicale?

Povestea a ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor şi s-a tradus printr-un proces pe care Alexandra Stan i l-a intentat lui Marcel Prodan, acuzându-l de şantaj, înşelăciune şi lovire. Apoi, pentru a-şi reface forţele şi a scapa de stresul la care fusese supusă, Alexandra Stan s-a retras temporar din lumina reflectoarelor.

A revenit cu forţe proaspete în primăvara acestui an, cu un look nou şi hotărâtă să lase în urmă teribilul incident din vara 2013. În luna mai, cântăreaţa a lansat "Cherry Pop" care, deşi n-a prins foarte bine pe plan local, a devenit imediat hit în Japonia unde, la doar două ore de la lansare, a urcat pe primul loc în topul descărcărilor de pe iTunes.

Iar acesta nu este singurul semn bun care anunţă revenirea Alexandrei Stan pe culmile succesului.

Tânăra cântăreaţă de doar 25 de ani are deja în plan lansarea unui nou album, la finele verii, cât şi concerte peste hotare - în Japonia, de pildă, îşi va încânta numeroşii fani înfocaţi în luna iulie.

Între timp, single-ul cu un sound fresh, "Thanks for Leaving", lansat la finele lunii aprilie, urcă tot mai sus în topurile româneşti şi a strâns peste 1 milion de vizualizări pe YouTube. Totodată, cântăreaţa din Constanţa a colaborat cu DJ Andi la imnul Liberty Parade 2014, "Set me free".

"Mă simt foarte fericită că am putut face asta.
Eu demult urmăream Liberty Parade, fiind din Constanţa, vă daţi seama: merg cu prietenii la Liberty de când aveam 18 ani. E un eveniment foarte special, cu o energie senzaţională", a povestit recent Alexandra Stan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod