Dosar Eva. Prinţul cuceritor: Femeile celebre din viaţa lui Prince

VANITY

În 1980, Prince a cunoscut-o pe prima dintre protejatele lui, Denise Matthews, la o gală American Music Awards. Convins că ea este versiunea lui feminină, artistul i-a dat numele de scenă Vanity și a desemnat-o lidera grupului vocal pe care el l-a format, Vanity 6.

Cei doi au fost împreună câțiva ani, iar în 1983 au apărut pe coperta revistei Rolling Stone. Vanity s-a bucurat de succes în lumea filmului și a muzicii chiar și după despărțirea lui Prince. A avut apoi mai multe relații cu artiști importanți din muzica rock - Billy Idol și Nikki Sixx, de la Motley Crue - înainte de a se mărita, în 1995, cu fotbalistul Anthony Smith. Ea a decis să-și pună ordine în viață, rebotezându-se creștinește și căsătorindu-se, la un an după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze cu cocaină.

Asemenea multora dintre femeile lui Prince, Vanity a scris mai târziu în autobiografia sa că el a fost bărbatul pe care l-a iubit cu adevărat. Ea s-a stins din viață tragic, în luna februarie, din cauza unui blocaj renal. Ca și Prince, avea 57 de ani. Starul a evocat-o în timpul unui concert în Australia, cântând piesele pe care el le-a scris când erau împreună, inclusiv clasica "Little Red Corvette".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod