Dosar Eva: 7 vedete din România care au eşuat afară. Află povestea lor!

Vedetă adevărată înseamnă să ai succes nu doar la tine acasă, ci şi în alte ţări, în alte culturi, în lumea mare a showbizului, în care te lupți cu staruri, nu cu starlete episodice. Succesul în străinătate este proba cea mai grea pentru un artist român şi puţini au reuşit să o treacă cu bine, precum Inna sau Alexandra Stan.
Câteva personaje celebre din România au încercat să dea lovitura peste graniţe, dar au înregistrat doar înfrângeri grele, au trăit experienţe dure sau pur şi simplu s-au făcut de râs după prestaţii lamentabile, iar tot ce le-a mai rămas de făcut a fost să aleagă între anonimatul ori ridicolul din străinătate şi întoarcerea acasă cu coada între picioare. Descoperă ce au ales vedetele din România care au eşuat în alte ţări.
1 din 8

Nadine a ajuns dădacă şi ospătăriţă în America

Povestea ei pare decupată dintr-un film: Nadine a plecat în SUA în 2003, după ce a văzut un videoclip al cântăreţei Shania Twain, care a fascinat-o. A dat cu banul şi a zis că dacă pică partea pe care a ales-o pleacă în State. Şi dusă a fost: şi-a anulat toate contractele din ţară, a plătit şi despăgubiri, a luat toţi banii pe care îi mai avea şi a plecat singură în SUA, unde nu cunoştea pe nimeni şi unde a învăţat să cumpere totul mai ieftin, ca să poată trăi.

Nadine a declarat că experienţa pe care a trăit-o departe de România a ajutat-o să se formeze ca om şi să se vindece de narcisism, o dovadă clară că a revenit cu picioarele pe pământ după saltul în gol peste Ocean.
Ea a povestit în emisiunea "Happy Hour" că primii ani în America au fost foarte frumoşi, dar "ultimii au fost agonie". "Eram foarte confuză, nu ştiam ce-mi doream de fapt", a explicat ea. Nadine şi-a cheltuit toţi banii strânşi în România. "În America am fost dădacă, ospătăriţă, ajutor de ospătar, am făcut catering, am gătit pentru petreceri private. Făceam lucrurile astea din necesitatea de a-mi plăti facturile şi şcoala. Munca aceasta îţi dă certitudini, te readuce la esenţa omului care munceşte onest. Decupam cupoane, cumpăram periuţe de dinţi la preţ de una - în viaţa mea de adolescent nu făceam aşa. Acolo am dobândit o cumpătare şi o umilinţă interioară care probabil nu mai rezonează cu ceea ce vreau să fac acum."

Când a înţeles că în America nu are şanse de succes, ea s-a întors în ţară, s-a căsătorit, are o familie şi acum se simte împăcată cu ea însăși.

26 Februarie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Antisexul pe 28 Feb 2012, 14:03
    Mdeh, Claudia Pavel

    s-o fi tavalit oleaca cu frumosul Ralf cel facut pentru muzica de reclama tv si care ii poate fi tata si, "pe cale de consecinta", cum se "esprima" organul din intersectia Las Vegas cu Los Angeles, crede ca insul o va face celebra. Papusa, au mai sperat si altele... si la Kemper, si la "succesuri"!

    0
    0

  • ZMEUVERDE pe 27 Feb 2012, 19:22
    Nadine,tata...

    pai daca ai fi reusit tu mai Nadine in State,nu te-ai mai fi intors mataluta la Romanica unde pute..dar asta este viata, acolo chiar trebuie sa fii un super talent,ca sa razbesti...Aici daca ai putin papagal, si mai faci rost si de un "papagal" cu banuti, te poti impune, pe ici pe colo...Cred ca tu ai mai mult de aratat, decat toate "piszdi" care apar, doar ca te-ai cam grabit cu plecatul

    1
    0

  • Nicoleta pe 27 Feb 2012, 13:11
    :)

    Sunt curioasa despre ce clip o fi vorba :) ..sa fie KA-CHING! ? :D

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod