Diva Universal: Interviu cu Missy Peregrym din serialul "Ofiţeri începători"

Andy McNally. Dov Epstein. Chris Diaz. Traci Nash. Gail Peck. Faceţi cunoştinţă cu proaspeţii recruţi ai Diviziei 15 de poliţie. "Ofiţeri începători" este un serial original, cu episoade de o oră care oferă o pătrundere captivantă în vieţile profesionale şi personale ale cinci ofiţeri de poliţie începători în primii lor ani de slujbă. Citeşte un interviu cu interpreta personajului Andy McNally!

Andy McNally. Dov Epstein. Chris Diaz. Traci Nash. Gail Peck. Faceţi cunoştinţă cu proaspeţii recruţi ai Diviziei 15 de poliţie.  "Ofiţeri începători" este un serial original, cu episoade de o oră care oferă o pătrundere captivantă în vieţile profesionale şi personale ale cinci ofiţeri de poliţie începători în primii lor ani de slujbă. Citeşte un interviu cu interpreta personajului Andy McNally! Sezonul 2 al serialului “OFIŢERI ÎNCEPĂTORI” are premiera pe 31 octombrie la Diva Universal şi se difuzează în fiecare luni, de la 21:00.

Cum ţi-a fost descris pentru prima dată personajul lui Andy?


Puternică. Când am avut prima discuţie, când am vorbit cu Ilana (producătoarea), Tassie (scenaristul) şi David (regizorul multor episoade din Rookie Blue), aceştia îşi creaseră o idée despre cum va fi acest personaj. Am dorit să fie un personaj puternic, dar cu numeroase vulnerabilităţi. Am dorit să aibă intenţii bune, dar să facă şi greşeli, iar lucrurile să nu se rezolve aşa cum şi-ar fi dorit ea. Am dorit să fie cât se poate de echilibrată. Sezonul doi va arăta mai multe laturi ale fiecărui personaj, ceea ce este un lucru esenţial. Personajul este foarte bine structurat deoarece sunt încă începătoare, dar nu mai sunt chiar la început, însă nici nu sunt pregătită îndeajuns.

Cum a fost să interpretezi rolul unui ofiţer de poliţie?


Îţi doreşti să interpretezi rolul cu cel mai mare respect posibil pentru oamenii care te vor urmări. Îţi doreşti să îi reprezinţi cu precizie, dar în acelaşi timp suntem începători şi nu stim foarte bine ce facem. Noi ne dorim, în primul rând, să fim credibili. Îţi doreşti să îi umanizezi pe ofiţerii de poliţie, îţi doreşti să îţi pară rău pentru ei şi pentru sacrificiile pe care le fac, dar nu îţi doreşti să îi faci să pară neîndemânatici. Toate lucrurile trebuie să fie bine puse la punct.

Ai întâlnit vreun ofiţer de poliţie femeie înainte de a apărea în serial?


Nu. Instructoarea care a venit să ne înveţe cum să folosim cătuşele sau cum să tragem cu armele era precum Lara Croft.

Avea un sutien roz în geantă, era atât de sexy. Aceasta a venit cu pantaloni de ofiţer şi părea atât de puternică, însă apoi feminismul a ieşit la iveală. A fost foarte interesant.

Cum a fost să mânuieşti o armă? Te-ai obişnuit cu ea?


Cred că da. Este falsă, cea pe care o port eu este din plastic. Dar cele filmate în prim plan sunt reale. Sunt grele şi nu este uşor să le îndrepţi spre cineva. Am avut un sentiment de putere pe care nu mi l-am dorit. Deşi tragi cu gloanţe oarbe, apeşi pe trăgaci şi, chiar dacă nu răneşti pe nimeni, o simulezi destul de bine şi nu-mi place. Nu m-a atras deloc. O situaţie oribilă în care cineva s-ar putea găsi - să fie nevoit să iei decizia cine trăieşte şi cine moare.Nu m-am aşteptat să fiu afectată de acest lucru, dar cred că asta se întâmplă când ai această meserie. Trebuie să fii vulnerabil pentru a fi credibil.

Ne poţi spune câte ceva despre pregătirea de a deveni ofiţer de poliţie, despre cătuşe?


Nu sunt deloc bună la asta. Nu mă descurc cu cătuşele. Dacă aş fi făcut asta de 10 ani, probabil că acum m-aş fi descurcat de minune, dar, în acest moment, nu pot spune acest lucru. Singurul lucru pe care pot să-l fac este să trag bine cu arma şi atât. Când intri într-o clădire, trebuie să te asiguri că te uiţi în direcţia potrivită, mai ales când lucrezi cu un partener. Ofiţerii sunt cei care vin pe platou şi ne spun lucrurile acestea. Dacă filmăm o scenă ca aceasta, ei ne vor ghida să facem ceea ce se cuvine. Încă suntem începători şi ofiţerii ne ghidează în tot cea ce facem. Nu creşti să devii poliţist, creşti să devii cetăţean şi trebuie să înveţi să devii poliţist, iar instinctele tale trebuie să se schimbe. Trebuie să-ţi controlezi mintea să reacţioneze diferit în anumite situaţii. Cred că acest lucru este o provocare pentru toţi când îşi aleg meseria de ofiţeri de poliţie. Această schimbare necesită cinci ani, de aceea eşti recrut atât de mult timp.

Îţi plac serialele poliţiste? Ai vizionat multe de acest gen?


Nu m-am uitat foarte mult la televizor cât timp am fost copil. Nu am avut cablu deoarece părinţii mei nu au vrut să ne uităm la televizor, aşa că este amuzant că eu fac asta acum.

Este destul de dificil pentru mine. Nu urmăresc ştirile. Mă emoţionez şi acest lucru mă afectează mai mult timp. Nu cred că aş putea să fiu poliţist în viaţa de zi cu zi, aşadar am avut emoţii când am acceptat rolul ăsta. Nu am ştiut la ce să mă aştept.

Câte sezoane vor fi?


Nu ştiu. Vom aştepta şi vom vedea ce se întâmplă cu acest sezon.

Îţi place să te uiţi la tine însăţi?


Când reacţionez la ceva. Nu prea pot să mă uit. Sunt foarte mândră de acest serial, este unul dintre puţinele pe care am aşteptat cu nerăbdare să văd cum va fi montat. Am fost plăcut surprinsă să văd cum toţi îşi interpretează rolurile cu măiestrie. Eu m-am implicat foarte mult în acest proiect şi aşa au făcut şi colegii mei. Plâng şi râd în acelaşi timp, serialul m-a afectat emoţional, acest lucru nu mi s-a mai întâmplat până acum, cred că de aceea sunt atât de mândră de el. Dar nu, nu îmi place să mă uit la mine însămi.

Crezi că datorită acestui serial ţi-a crescut popularitatea?


Cred că da. Nu m-am aşteptat la asta, însă când ne-am întors să filmăm al doilea sezon, oamenii strigau pe stradă Rookie Blue. Este minunat. Canada ar trebui să fie foarte mândră de lucrul acesta. Este un serial de excepţie şi de care sunt foarte mândră.

Unde îţi vezi viitorul? În Canada sau în LA?


Nu am idee. Nu mă mai gândesc de mult timp unde mă voi stabili. Nu ştiu deoarece meseria mea mă poate duce oriunde. Îmi doresc cu adevărat să mă căsătoresc şi să am copii, ăsta este visul meu, însă, momentan, trăiesc în prezent. Încerc să fiu fericită şi mulţumită de mine în prezent. Să fiu sinceră, n-am ştiut niciodată până unde voi merge în cariera mea. Dar mi-am dorit ca proiectele la care lucrez să mă reprezinte cu adevărat şi să fiu mândră de ele. Dacă nu lucrez doi sau trei ani pentru că nu găsesc ceva care să mă mulţumească, atunci nu o fac.

Dacă doresc să renunţ la cariera de actriţă şi să fac altceva, atunci asta voi face. Vom vedea ce se va întâmpla.

Pentru Andy McNally – unul dintre cei mai buni recruţi de la centrul Diviziei 15 - slujba de poliţist începător este aproape la fel de complicată ca şi viaţa ei personală. Cu un fost poliţist ratat ca tată care nu-i uşurează deloc situaţia, aceasta reuşeşte să iasă din umbra nefericită a acestuia şi să-şi creeze propriul drum. Andy descoperă că, atunci când devii parte din haosul ofiţerilor superiori, relaţiilor romantice şi presiunilor slujbei oamenilor în albastru, pătrunzi într-o lume unde pericolul, sexul şi mizele mari reprezintă totul.

Cât pentru ceilalţi recruţi: Traci Nash află pe calea grea că limita dintre a fi părinte şi a fi poliţist este una foarte subţire;  Chris Diaz începe să realizeze că necesitatea de a se conforma regulilor l-ar putea ţine pe loc; noua slujbă a lui Dov Epstein i-a oferit acestuia o nouă perspectivă mai bună; iar Gail Peck începe să creadă că relaţiile sale familiiale ar putea atârna greu, neajutând-o să avanseze.

În ultimul sezon, aceşti cinci recruţi străbat străzile pentru prima dată cu ofiţerii care-i instruiesc supraveghindu-le fiecare mişcare. Acum antrenamentele s-au sfârşit, aceştia sunt mult mai experimentaţi şi pregătiţi pentru acţiune.  Însă toţi realizează că atunci când este vorba de a fi bun în meseria sa, nu există jumătăţi de măsură. Iar când eşti poliţist începător, puţine cunoştinţe înseamnă pericol.

În primele şapte luni de iniţiere, aceştia au învăţat să fie poliţişti. Aceştia s-au confruntat cu infractori, au spart uşi, au condus cu viteză, au tras cu arme de foc şi s-au salvat reciproc în timpul acestor proceduri. Aceştia au învăţat pe propria piele că o greşeală de începător i-ar putea costa viaţa - a lor sau a altora.

În următoarele şapte luni din vieţile lor îşi vor face din nou meseria...însă mult mai bine.


În cele din urmă, antrenamentele sunt pe sfârşite pentru Andy McNally. Şi, după ce reuşeşte să treacă cu brio de primul ei an ca recrut al Poliţiei, aceasta este pregătită să întâmpine orice provocare o aşteaptă.

Ea are o relaţie aparent perfectă şi necomplicată cu detectivul de la Omucideri Luke Callaghan.  Andy are tendinţa de a analiza în mod exagerat viaţa ei personală şi cea profesională. În cele din urmă, aceasta a trecut peste tumultul emoţional şi atracţia fizică evidentă dintre ea şi ofiţerul Sam Swarek; pentru prima dată, ea a ales cu capul şi nu cu inima, şi este fericită că duce o viaţă calmă şi liniştită, fără complicaţii romantice.

Dar în acest sezon, Andy McNally va realiza că nu te poţi ascunde de haos în această meserie. Indiferent că este sub acoperire, arestează un suspect sau este faţă în faţă cu un criminal în serie - cu cât mai repede reuşeşte un ofiţer să facă faţă inevitabilului, cu atât mai bine.    Şi în acest sezon este haos emoţional şi profesional pentru ofiţerul McNally - la bine sau la rău. Aceasta începe să realizeze rapid că - pentru un începător - puţine cunoştinţe înseamnă pericol. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod