Cum se pregătește Kate Middleton să devină regină

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, va fi numită regină consoartă într-o bună zi, ca urmare a căsătoriei sale cu prințul moștenitor William, din anul 2011.
Potrivit experților regali, ducesa de Cambridge a început de ceva vreme pregătirile pentru preluarea acestei responsabiliăți din cadrul Casei Regale a Marii Britanii.

Îndatoririle sale sunt analizate cu atenție pentru ca tranziția către noul rol din familia regală să fie cât mai ușoară.

Pregătiri pentru titulatura de regină consoartă


Potrivit expertului regal Katie Nicholl, Kate Middleton se pregăsește de ceva timp pentru titulatura cea nouă. Ea va prelua acest rol atunci când soțul ei, prințul William, va fi încoronat rege al Angliei. 

"Prima sarcina a sa este să aducă pe lume moștenitori pentru tron, ceea ce s-a întâmplat, iar a doua este să învețe cum să fie regină într-o zi, lucru pe care îl face deja de mult timp.
Asistăm, în prezent, la o regină consoartă în așteptare. Ducesa își asumă din ce în ce mai multe angajamente regale, participă la multe evenimente oficiale și își asumă unele îndatoriri ale reginei și ale ducelui de Edinburgh", a explicat Katie Nicholl în cadrul emisiunii TV "True Royalty's Kate: The Making of a Queen". Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod