Cruzime la TV: De ce o batjocoresc televiziunile pe Ioana Tufaru?

Ioana Tufaru a fost „vedeta“ zilei de luni, după ce a apărut la Antena 1, atât la „Un show păcătos“, cât şi la „Acces Direct“.

Fiica regretatei Andei Călugăreanu a acceptat să lucreze pentru Adriana Bahmuţeanu, iar acest loc de muncă al ei a devenit subiect de reportaj pentru cei de la „Acces direct“. Ajunsă acasă la Adriana, Ioana a fost luată la rost de noua ei şefă, toată scena fiind filmată de Antena 1. „Vrea pe dracu să muncească. Dacă vrei să munceşti, munceşti şi punct. Eu nu cred în treaba asta cu nu-mi găsesc loc de muncă“, a spus fosta soţie a lui Prigoană.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, Adriana Bahmuţeanu a vrut să se dea mai mult în spectacol şi a făcut-o de ruşine pe Ioana Tufaru. Vedeta s-a uitat în urechile fiicei Andei Călugăreanu şi a pus-o pe aceasta să folosească beţigaşele de urechi. Mai mult, Bahmuţeanca a şi descălţat-o pe Ioana, pentru a arăta că are unghiile mari şi murdărie între degete. „Când te speli, trebuie să te speli şi în urechi. Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Şi cum să stai cu ghearele alea la picioare şi cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta“, a continuat Adriana.

Primul care a fost oripilat de ceea ce s-a întâmplat la Antena 1 a fost Mihai Bendeac, care a sărit să-i ia apărarea Ioanei Tufaru.

„Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai“, a scris actorul pe Facebook.

Mesajul lui Bendeac a fost imediat preluat de toată presa, iar cel care s-a simţit dator să-i răspundă actorului a fost Dan Capatos. „Tu, care ieşi şi imiţi personajele pe care noi le aruncăm la gunoi în emisiuni, gen Nikita, gen Fernando de la Caransebeş, ne arăţi pe noi cu degetul. Ca să le imiţi perfect, te transformi şi tu în gunoi, vrând-nevrând“, i-a transmis Capatos lui Bendeac.

După reacţiile de dezaprobare provocate de emisiunea Simonei Gherghe, cei de la Antena 1 au dus-o pe fiica Andei Călugăreanu la un salon de cosmetică, unde o angajată s-a ocupat de pedichiura Ioanei Tufar, notează ziarul Click.

Văzând că foarte multă lume o atacă, Simona Gherghe a clacat, marţi, în direct. Vedeta de la Antena 1 şi-a cerut scuze public Ioanei Tufaru şi a început să plângă.

„Nu am vrut niciodată ca Ioana să se simtă umilită, batjocorită sau să creadă că cineva a vrut să râdă de ea. Nu a fost în intenţia mea să râd de oameni“, a spus printre lacrimi Simona Gherghe.



În apărarea Simonei Gherghe a sărit şi Andrei Nourescu, un cunoscut jurnalist sportiv. „De ce oare toţi o pun la zid pe Simona Gherghe? Credeţi că ea a ales subiectul cu Ioana Tufaru? Sau credeţi că ei i-a plăcut? Aşa e meseria de jurnalist, foarte ingrată şi, de multe ori, neplăcută... Nu ai încotro, când o echipă de producători şi şefi de staţie decid o linie... O accepţi sau îţi dai demisia... Plus că Simona a fost lider de audienţă, aşa că e tare multă ipocrizie... dacă lumea nu s-ar uita, oamenii ar schimba linia, dar aşa...“, a scris acesta pe Facebook.

Ioana Tufaru, apărată de mama lui Mitoşeru


Drama prin care trece Ioana Tufaru a sensibilizat-o şi pe mama lui Mihai Mitoşeru, care a avut grijă în trecut de fiica Andei Călugăreanu. „Când am auzit ce a păţimit Ioana, am zis că vin imediat din Germania. Ioana este un copil fugărit, cu probleme psihice.

E adevărat că tot blocul avea gândaci... Avea şi ea. Am fost şi am făcut deratizare. A trăit ani şi ani cu 350 de lei pe lună. A fost un copil necăjit. Eu nu o scuz că nu a dat din coate mai mult, că nu a fost mai harnică, dar nu putem să dăm cu bolovani într-un om care a trăit aşa de greu“, a spus Camelia Mitoşeru, la Antena 1.

Cum a devenit Ioana Tufaru vedetă?


Fiica Andei Călugăreanu a apărut la televizor pentru prima dată atunci când cântărea aproximativ 200 de kilograme şi avea datorii foarte mari la întreţinere. Pentru a reuşi să-şi acopere cheltuielile, ea a acceptat să apară la emisiunile de scandal.

Oamenii de televiziune au ajutat-o să slăbească peste 100 de kilograme, ca apoi să o pună să se dezbrace şi să danseze la bară, spre amuzamentul acestora. Datorită ratingului pe care acest subiect l-a avut la Pro TV, cei de la Antena 1 s-au gândit să o „fure“ pe Ioana şi să se ocupe ei de soarta ei. Imaginile prezentate de emisiuni precum „Acces direct“ sau „Un show păcătos“ au fost de-a dreptul dezgustătoare, iar Ioana Tufaru batjocorită.

Este bine ştiut că tatăl ei, actorul Dan Tufaru, decedat, avea acte din care reieşea că Ioana suferă de un retard mintal, însă chiar şi aşa, televiziunile o cheamă în continuare şi o pun să-şi facă manichiura şi pedichiura în direct.

În toamna anului trecut, atunci când Ioana Tufaru a apărut pentru prima dată la TV, Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit 21 de reclamaţii referitor la modul în care posturile au difuzat emisiuni în care a fost prezentată cazul acesteia.

Emisiunile discutate au fost „Acces Direct“, „Un show păcătos“, ambele de la Antena 1, şi „Happy Hour“ de la Pro TV, notează Pagina de Media.

La acea vreme, Antena 1 a fost amendată cu 50.000 de lei, iar Pro TV a fost taxat cu 30.000 de lei. Şi de această dată există foarte multe voci care spun că Antena 1 trebuie sancţionată pentru ediţia de luni a emisiunii „Acces direct“.

6 Februarie 2013
 

Comentariile 51-55 din 55

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sidona pe 6 Feb 2013, 07:57
    o rusine

    Daca vreti sa ajutati pe cineva,faceti-o in tacere,apoi sa vina omul respectiv sa va multumeasca,Ioana accepta toate jignirile pentru bani,cred,dar,voi,nu sunteti oameni,sunt convinsa ca daca v-ar cauta cineva,aveti si voi jeg,in suflet,sigur,dar si pe trup,numai ca va dati impecabili!mare rusine!

    38
    1

  • _mari_ana_ pe 6 Feb 2013, 07:56
    Ioana vs Bahmuteanca

    Bahmuteanca a vorbit despre Ioana ca si cand amandoua s-ar fi bucurat de aceleasi conditii psihice si financiare! E imposibil pentru Ioana sa o judece pe Bahmuteanca avand in vedere posibilitatile ei dar Bahmuteanca nu s-a sfiit pentru "un pumn de arginti" sa-si bata joc de Ioana! Adevaratul ajutor este cel TOTAL DEZINTERESAT! Emisiunea de luni a aratat ca Ioana are jeg intre degetele de la picioare in timp ce Bahmuteanca are jeg in suflet!

    40
    1

  • Ana pe 6 Feb 2013, 07:33
    parere

    nu stiu cum de v-ati gandit sa o trimiteti pe Ioana Tufaru tocmai la Bahmuteanu,cred ca stiati ca se va intampla .Bahmuteanca degeaba se da ca este mama,nu a stiut cum sa se poarte cu Ioana,nu s-a gandit ca facand atata mahala tot ea va fi cea care va fi judecata?I-as da un sfat lui Bahmuteanca,sa-si vada de patratica ei,sa nu mai faca atata balci cuPrigoana,ca de doar nu degeaba nu vrea sa vorbeasca cu ea,si-a dat seama ca e o mahalagioaica si ca degeaba se da mare doamna.Eu as zice sa o lasati in pace pe Ioana Tufaru nu va mai bateti joc de ea si nu mai filmati conditiile in care traieste,daca vreti sa-i face un bine ,faceti-l ,dar nu asa,sa aratati conditiile in care traieste.Nu va dati seama ca o vede o tara intreaga si probabil ca nu v-ar conveni ca cineva sa va faca asa reclama,indiferent cum traiti.Pentru Bahmuteanu Adriana un sfat :sa nu se mai dea asa mare si sa nu mai faca atata mahala la televiziuni,daca e doamna!

    33
    1

  • DavidOctavian pe 6 Feb 2013, 07:12
    scandal

    de ce nu faceti mai multe emisiuni gen Romanii au talent,sau altele in care sa promovati oameni cu diverse capacitati,nu pe cei amarati si fara discernamant,care nu isi dau seama ca sunt batjocoriti si doar se bucura ca sunt la Tv si ca primesc un ban pentru asta. Lumea care s-a uitat,asa cum am facut-o si eu pentru scurt timp, sunt convins ca a facut-o doar pentru ca era incapabila sa inteleaga cum de niste oameni care se dau titrati si au ditamai televiziunea, se bucura de veniturile scoase pe spinarea unei amarate care ar face orice pentru bani. RUSINE Promovati valorile

    29
    2

  • marina dragomir pe 6 Feb 2013, 06:59
    ioana tufaru

    este jalnic ce se intampla cu televiziunile si sunt pur si simplu socata de atitudinea sefilor de televiziune, stiu ca cei care prezinta isi fac jobul dar nici chiar asa, credeti ca ioana se v-a schimba fiindca voi ati aratat ca are jeg intre degetele de la picioare????????? va inselati ...si daca ati fi avut un psiholog adevarat ati fi vazut constrernarea din okii ei si rusinea cand aratati ce ea nu voia sa vada toata lumea, ii saltati fusta sa i se vada chilotii...scandalos si rusinos pentru toate televiziunile care s-au folosit de ea, ea are nevoie de atentie, iubire si dragoste...lucruri care i-au lipsit in copilarie si poate chiar mai tarziu si sa nu mai fim ipocriti...unde a ajuns societatea asta cand nu mai este rusine , jena si cand nu ne vedem de viata noastra ci ne uitam in curtea vecinului si spunem ''sa moara vecinul sa ii iau capra''pacat de biata femeie prin ce trece.

    26
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod