Copil de vedetă: Fiica Madonnei e îngrozită de mesajele sexuale ale cântecelor vedetei

Madonna a vorbit şi despre ultimul ei show. Ea a negat că ar fi căzut intenţionat pe scenă


Cu cât ai mai mulţi copii, cu atât ai mai multe responsabilităţi, cu atât de temi mai mult de trecerea timpului, jonglezi cu mai multe mingi deodatăMadonna
Vedeta a vorbit şi despre incidentul de la gala de decernare a premiilor muzicale Brit, când, la primul său spectacol în cadrul acestei gale, din ultimii 20 de ani, a căzut de pe scenă. După ce pelerina pe care o purta artista nu s-a desfăcut, dansatorii au tras de mantie şi Madonna a cazut de pe o scară cu trei trepte, aproape rostogolindu-se, relatează Mediafax.

Cântăreaţa a izbucnit în râs şi a negat total că incidentul ar fi fost regizat, această suspiciune apărând pe internet, pentru că imediat după căzătură versurile melodiei "Living for Love" cântate de Madonna făceau referire la o cădere şi o revenire în forţă. "Nu voi mai scrie niciodată astfel de versuri", a glumit cântăreaţa, care a refuzat să revadă înregistrarea incidentului, spunând că munceşte foarte mult şi repeta intens pentru ca totul să fie perfect, iar ceea ce s-a întâmplat la Brit Awards a fost un "spectacol de groază".

Madonna a declarat că în urma căzăturii s-a lovit puţin la cap, dar că acest lucru nu a fost foarte grav.
Artista a mai spus că ştie cum să cadă de când a învăţat să călărească, întrucât a alunecat de mai multe ori de pe cal. Cântăreaţa a precizat că un medic a stat lângă ea mai mult timp după incident şi a consultat-o pentru a se asigura că lovitura de la cap nu este gravă.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mario pe 12 Mar 2015, 18:25
    illuminati

    normal ca trebuie sa mai scoata si cate un volum si despre sex... ca doar e o unealta a celor `iluminaţi`... manipulare prin muzică.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod