Cindy Crawford despre Richard Gere: „Nu ştiu dacă am fost vreodată iubiţi“

Cindy Crawford şi-a găsit fericirea după despărţirea de Richard Gere. Ea e căsătorită de 18 ani cu Rande Gerber


Astăzi, Cindy are o căsnicie fericită cu omul de afaceri Rande Gerber. În luna mai, ei vor sărbători 18 ani de când şi-au unit destinele, scrie Daily Mail.

Vedeta a explicat că succesul acestui mariaj se bazează pe faptul că, spre deosebire de atunci când era măritată cu Richard Gere, acum are prieteni apropiaţi. "Cred că relaţia cu Rande merge pentru că am fost prieteni la început", a mărturisit ea.

Cindy Crawford şi Rande Gerber au doi copii: un băiat, Presley, în vârstă de 16 ani, şi o fată, Kaia, de 14 ani, care îi calcă rapid pe urme mamei sale, păşind tot mai decisă în lumea modei.

Richard Gere n-a fost la fel de norocos în dragoste: s-a căsătorit în 2002 cu actriţa Carey Lowell, de care s-a despărţit în 2013, după un mariaj de 11 ani.

Cei doi au un băiat de 16 ani, Homer, şi încă negociază termenii divorţului.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega. Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Cindy a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod