Celebri si indragostiti

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick


Celor doi le-a facut cunostiinta fratele lui Sarah. Putine sunt cuplurile de la Hollywood despre care se poate spune ca sunt la fel de stabile ca al lor. S-au casatorit in mai 1997. Ceremonia a avut loc intr-o sinagoga din New York, Matthew fiind evreu practicant. Cei doi au un un baiat, James Wilkie Broderick, care s-a nascut in octombrie 2002, si doua fete gemene nascute in vara anului trecut.

Sarah Jessica Parker a folosit in ambele situatii o mama surogat pentru copii ei. Femeia care a facut aceste "servicii" a fost agresata de un politist, insa nu au existat probleme. In final, agresorul si-a recunoscut fapta si a fost pedepsit.

Primul fiu al cuplului a primit numele dupa cel al bunicului, iar una dintre traditiile acestei familii este sa-si petreaca cat mai mult timp in Irlanda.

Tea Leoni si David Duchovny


Si ei s-au casatorit tot in mai 1997, dupa ce s-au intalnit doar noua saptamani. Sunt fericiti si se tin cat pot departe de toate comentariile rautacioase ale presei tabloidelor. Cuplul are doi copii Madelaine West Duchovny, nascuta in aprilie 1999, si un baiat Kyd Miller Duchovny, nascut in iunie 2002.
Cuplul a avut o perioada mai grea, anul trecut, cand cei doi soti au stat despartiti pentru cateva luni dupa ce David Duchovny a recunoscut ca este depenedent de sex. Recent, David Duchovny a declarat ca sotia sa este cel mai "grozav partener".

Tom Hanks si Rita Wilson


Tom Hanks si Rita Wilson sunt, foarte probabil, recordmenii absoluti. Ei sunt impreuna de 22 de ani si au una dintre cele mai frumoase casnicii de la Hollywood. S-au cunoscut pe platorurile de filmare  ale comediei "Bosom Buddies", apoi au jucat impreuna in "Volunteers" in 1985. S-au casatorit in aprilie 1988 si au doi copii. Sunt partenerei, prieteni, colaboratori si un exceptional exemplu despre beneficiile vietii in doi. Se spune despre ei ca sunt dovada ca sufletele pereche exista. Nimeni, niciodata nu a avut ceva de comentat negativ la adresa relatiei de cuplu. Sunt invidiati si admirati! Poti vedea aici o colectie admirabila de poze ale celor doi.

Un articol de Otilia Ignat
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod