Cele mai îndrăznețe vedete de la Hollywood. Ele nu se bazează numai pe stiliști!

Au un stil aparte, își aleg singure ținutele și nu greșesc niciodată. Acestea sunt vedetele care nu se bazează numai pe stiliști. 

Emmy Rossum, cunoscută din serialul ”Shameless” își alege singură ținutele pentru evenimentele mondene, după care le expediază înapoi designerilor. Blake Lively, cunoscută pentru stilul ei rafinat, adoră să fie creativă și să îți construiască ținute după placul ei. 

Nici Kate Moss, Sienna Miller sau Diane Kruger nu dau doi bani pe stiliști, iar de cele mai multe ori fac singure combinațiile preferate. 

Iată care sunt cele mai îndrăznețe vedete de la Hollywood care își aleg singure ținutele vestimentare:
1 din 6

Blake Lively

În viaţa de zi cu zi, actriţa abordează un stil simplu de foarte multe ori, însă are mereu grijă să adauge o pălărie, o eşarfă sau un alt accesoriu care oferă un aer casual şic ţinutelor sale. În schimb, la evenimentele mondene este recunoscută pentru combinaţiile stilate pe care le abordează. Coafurile lejere, machiajul discret, culorile puternice perfect echilibrate atrag toate privirile şi vedeta iese mereu în evidenţă prin simplitate, eleganţă şi rafinament.

Întrebată de ce nu apelează întotdeauna la un stilist, Blake Lively spune că îi plac prea mult designul și moda, astfel că are ocazia să le exerseze pe ambele și să fie creativă în vestimentația ei. ”În munca mea trebuie să fii creativ și îmi place să fac acest lucru. Din același motiv ador să-mi coafez prietenele, să le machiez sau să gătesc pentru familia mea”, declară vedeta pentru marieclaire.com 
MAI MULT DESPRE: vedete, moda
19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod