Cele mai frumoase femei din lume s-au maritat



Gisele Bundchen cea mai bogata...


Cel de-al doilea ingeras Victoria's Secret care si-a pus pirostriile saptamana aceasta, pe 26 februarie mai exact, este Gisele Bundchen. Aceasta a acceptat cererea in casatorie venita din partea iubitului ei, Tom Brady, cu care s-a logodit luna tracuta. "El a intrebat si ea a acceptat", le-a declarat un prieten al cuplului, celor de la People. Cei doi s-au casatorit in Santa Monica, California, si au avut parte de o ceremonie privata, intr-o biserica aflata in aproapierea plajei.


Daca este sa vorbim despre extravagante si excentricitati de vedeta, trebuie sa spunem ca cei trei catelusi ai top modelului au purtat la ceremonie haine create de Dolce&Gabbana, aceeasi casa de moda care a creat si rochia pentru mireasa.

Tom Brady are 31 de ani, este fundasul echipei New England Patriots si are un fiu de 1 an si jumatate, John Edward Thomas, care a fost prezent la nunta. Brady si Bundchen au o relatie din 2006, si niciunul dintre ei nu a mai fost casatorit pana acum. Conform Mediafax, in trecut, Gisele a mai fost implicata in relatii sentimentale cu actorul Leonardo Di Caprio  si cu surfer-ul profesionist Kelly Slater.

Presa de peste Ocean sustine ca Adriana si Gisele au luat exemplul colegei lor, Heidi Klum.
Aceasta are deja trei copii, arata de milioane (vreo 14 pe an) si defileaza inca umar la umar cu ele in lenjeria Victoria's Secret.  

Asa ca sa fiu rautacioasa la final, Adriana si Gisele sunt investitii bune pentru sotii lor. Conform topului celor mai bine platite modele, publicat de Forbes in aprilie 2008, Gisele a castigat 35 de milioane de dolari, iar Adriana Lima “doar” vreo 7 milioane, in numai 12 luni.

27 Februarie 2009
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • criss pe 22 Mar 2009, 02:00
    oare??

    lima e o frumusete absoluta numai si numai machiata. fara machiaj, e doar another ordinary girl. cat despre gisele, sa fim seriosi! are figura de cabalina. dar dc. frumusetea inseamna 40 kg la 180 cm..atunci nu mai am nimic de adaugat.

    0
    0

  • alia pe 4 Mar 2009, 01:25
    cele mai frumoase femei s-au maritat

    ce ridicol... si de ce ar fi barbatii mai tristi? nu toti barbatii viseaza la manechine ! daca respectiva nu are altceva decat frumusetea daruita de natura-mama atunci este fix nimic!-parerea mea !

    0
    0

  • ophelia pe 2 Mar 2009, 15:58
    intrebare...

    Care barbati sunt mai tristi?? probabil o sa auzim in curand ce multi barbati s-au spanzurat, s-au inecat,... din motiv ca le-au pierdut pe alea doua... cu cine sau casatorit... este evident, cu persoane cu creierul cat o nuca ca si al lor, nu am citit ptr. ca nu ati scris niciodata despre alte casatorii din alte domenii - vrea sa stiu cu cine e casatorit H. R. Patapievici, Theodor Paleologu, ........ C.T. Popescu are pe cineva?... Sever Voinescu....

    0
    0

  • gisele pe 2 Mar 2009, 14:50
    gisele

    Gisele nu mai prezinta pentru Victoria's Secret deci cele doua nu mai au acest lucreaza impreuna. Contractul i-a expirat in 2008 iar managerul ei a anuntat ca aceasta valoreaza mai mult decat ii ofera casa de moda mentionata. Deci oricat de bine arata mi se pare ca e mult prea infumurata asa ca sa fie sanatoasa nu stiu cati o sa ii duca dorul, mie oricum nu mi se pare nici cine stie ce frumusete.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod