Cele mai ciudate 5 tratamente faciale pe care le-au făcut celebritățile în numele frumuseții

Multe dintre aceste tratamente m-au făcut să ridic sprânceana sau să râd de-a dreptul, în timp ce altele sunt deja cunoscute și au ajuns populare. Tu le-ai face în numele frumuseții?
Sa fim sincere – celebritatile au o mare influenta asupra produselor pe care ni le punem pe fata. Pentru ca arata impecabil, vrem sa fim mereu la curent cu ce serumuri folosesc sau ce fel de tratamente fac, chiar daca uneori acestea nu ne sunt accesibile. Insa unele tratamente pe care ele le testeaza sunt destul de… ciudate, iar eu una nu garantez ca m-as aventura.

1. Jodie Turner-Smith: Skincare cu lapte de san


„De cand am nascut copilul, secretul meu de frumusete actual este ca am pus lapte matern in toate serurile de fata”, a impartasit Turner-Smith pentru British Vogue.
„Pielea mea este foarte sensibila, asa ca folosesc un demachiant usor, apoi imi pun un ser cu aloe si lapte matern pe care il storc literalmente cu mainile din sanul meu. Cred ca este acidul lactic cel care imi face pielea atat de luminoasa!”, a spus vedeta.

2. Gwyneth Paltrow: Terapie cu intepaturi de albine


Eforturile unice de frumusete nu sunt ceva nou in cazul lui Paltrow, dar acesta e un pic mai extrem decat cele cu care ne-a obisnuit. „Am fost sa-mi fac un tratament cu intepaturi de albine.
Este vechi de mii de ani numit, se numeste apiterapie. Oamenii il folosesc pentru a scapa de inflamatii si cicatrici. De fapt, vei descoperi lucruri incredibile daca te documentezi”
, a spus ea pentru The New York Times. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod